Střelniční 267/19, Český Těšín 73701
mg
Je mi 79 let, takže rukama pár doktorů jsem prošla. Z mého pohledu je pani doktorka nejlidštějším lékařem, kterého jsem za život potkala. Má perfektní sestřičku, stejně fajn jako Pani doktorka. Pani doktorka je odborně skutečně na výši, ovšem je třeba vyzdvihnout – protože je v tom nadprůmerná – její priveětivost a úsměv (i když má sama bolesti). Mnozí lekáři se minuli s povoláním. Pani doktorka je správný člověk na správném místě. Moc děkuji, pani doktorko!
Maryla Godulová• Odborný lékař neurologie • Jiný •
Z
Z.Michaliková
Nejpříjemnější lékařka co znám. Člověk na svém místě.
Silvie
Velmi důsledná, ochotná, srdecna, profesionální. Jsem u doktorky 11 let po krvácení do mozku. Spokojenost
J.K.
Díky Paní doktorce mám zpět svůj život, to svědčí o všem. Celý tým, sestřičky i další doktoři jsou naprosto přívětiví. Nešel bych jinam. Pomohla mi tolikrát, že to ani nesečtu???? Přeji vše dobré
Váš účet byl odstraněn
K paní doktorce jsem se dostala po tom, co se u mě v 21 letech projevila epilepsie. Mívala jsem záchvaty ve spánku cca 1x/2-3 měsíce. Nedělala s tím nic, ani nezkusila změnit léky. Zkusila jsem se objednat na epileptologii do Brna, tam mě vzali, už jsem tam 6 let a už je to 5 let co jsem měla poslední záchvat. Můžu téměř vše! Vím, že někteří epileptici si "dají záchvat" i několikrát denně, a tak 1x/2-3 měsíce to není taková hrůza, ale např. zaměstnání se hned hledá lépe, když můžete řídit. Stačilo by trochu více zájmu.
Váš účet byl odstraněn
K pani doktorce Ferencove chodim jiz od zacatku jejiho pusobeni v neurologicke ordinaci v C.Tesine a mohu rici,ze jsem se za celou dobu,kdy jsem ze zdrav.duvodu nucena navstevovat ruzne lekare (odborniky i tzv. odborniky) jsem se nesetkala (krome prim. Sobolove na neur. odd.nemocnice na Sosne),s tak lidskym i odbornym pristuppem k pcientovi,jako prave u ni.Vim,ze pri tom mnozstvi pacientu,kteri denne navstivi jeji ordinaci, muze byt problem se vsem venovat s plnym nasazenim,pritom se mile usmivat,ale pani doktorka s tim problem nema a navic je ohleduplna, slovne povzbudi,cehoz je treba v takovem povolani jako soli a jen maloktery lekar to zvladne,tak jako pani dr.Ferencova.Velky dik patri take sestricce.Mila, usmevava a vzdy ochona pomoci.Tvori spolu supertym.Spokojena pacientka.
Váš účet byl odstraněn
Přikláním se ke všem kladným komentářům zde uvedeným. Jsem velmi spokojený s týmem v této neurologické ambulanci. Chtěl bych tímto jim všem poděkovat za jejich přístup. Kéž by to takto fungovalo všude.
pani doktorka isestra super. velmi lidsé a vcítěné osoby, které vždy pomohou a podají pomocnou ruku když máte zdravotní problémy a to i přesto že tato ordinace je neustále plná pacientusvou práci dělají s láskou a pokorou.k paní doktorce už chodím 10 let.věrná pacientka kavická radmila
Váš účet byl odstraněn
Jedna z NEJlepších doktorů v Českém Těšíně.
Perfektně sehraný tým,doktorka + sestřička• • •
super