Marie Vorlová
Ordinace gynekologa

Nádražní 195, Hrušovany u Brna

• Paní doktorka Vorlova a její sestřička Yveta jsou skvělí lidé a odborníci na pravém místě. Neměnila bych i za cenu několikrát mnoha pacientkami kritizovaného zdlouhavého čekání před ordinaci. Pani doktorka je uvazliva,zkusena a umí dobře zhodnotit, kolik která pacientka času potřebuje. Je velmi pečlivá a snoubí v sobě životní moudrost a cit s nadhledem na moderní pojetí medicíny,o jejichž postupech není vždy zcela přesvědčena. Sestřička také pečlivá,laskavá a trpeliva, odborně na výši. Jsem v péči více než 15 let a jsem jim vděčná za podíl na svém zdraví i psych.pohode při trojnasobnem mateřství. Jsou empaticke a přirozené při časté návštěvě s dvouletým synkem a i maličký vnima kladne příjemné prostředí. Oběma damam přeji pevné zdraví, energie a osobní pohody????

• Ordinace gynekologa Jiný  •

• k paní doktorce jsem přešla od jednoho pana gynekologa z Brna není pravda že lékař na vesnici je horší než ve městě. Přiznávám že paní doktorka si ráda popovídá a tím se prodlužuje doba vyšetření ale nevyptává se jen na rodinné zážitky ale i na rodinné anamnézy a potíže,tím zachránila nejedné pacientce život, protože má velkého pamatováka i přes to v jakém je věku. Paní doktorka Vorlová dokáže povzbudit a velmi podpořit pacienta a taktéž zbavit strachu z očekávaného zákroku.Chodím k ní ráda a jsem sní spokojená neměnila bych a bojím se toho když paní doktorka s ordinací skončí. Mě osobně paní doktorka vyhovuje a hodně my pomohla. Teď mám větší zdravotní potíže než jsou gynekologické a věřte že i ve specializovaných léčebných institucích čekáte mnohdy i více než 3 hodinky čas objednání u nich nehraje roli a pak vás velmi rychle vyšetří tak že vyjdete ven a nevíte tomu ani hlavu ani patu. Tak že podle mě rychlé vyšetření neznamená že je správné a že vám rychlý pan doktor či doktorka pomůžou.

• Paní doktorka i sestřička jsou úžasné, opravdu jim záleží na zdraví pacientek. A ti co tu píší že jim vadí že čekají v ordinaci tak když se jim to nelíbí tak at tam nechodí ne. Nikdo vás nenutí. Já bydlím ve Slavkově u Brna A i když jsem byla těhotná tak jsem každých 14dní dojížděla až do hrušovan na gynekologii. I když mě paní doktorka přesvědčovala že se mám přehlásit někam blíž tak jsem to neudělala protože radši si ráno přivstanu, přesednu na dva vlaky, překonám dlouhou cestu a vyčkám si tu dobu v čekárne než abych chodila někam kde se ke mě chovají hnusně a vůbec jim na mě nezáleží. Za zdraví své a své dcery vděčím především paní doktorce a sestřičce :) Takže vám opravdu moc děkuji :) Jste úžasné

• Jak jsem zde již uvedla,paní doktorka Vorlová je velmi příjemná,pacientkám se věnuje a je vždy ochotná poradit i telefonicky.Když byla dcera těhotná,dělala jí často ultrazvuk,aby si ověřila,že je vše jak má být.Pojišťovna jí to vytýkala a dokonce ji chtěla sankcionovat,ale paní doktorka řekla,že za zdraví svých pacientek zodpovídá ona a že tedy bude dělat ultrazvuk jak často bude nutné.To je opravdu krásný přístup k pacientkám.

• Paní doktorka, jak se tu zmiňujete, je opravdu moooc hodný člověk. Takových opravdu moc neznám. Je pravda, že to čekání je hrozné a já pracuji a mám malé děti a prostě nemohu sedět několik hodin u lékaře a tak kolikrát jsem musela odejít a přijít zase v jiný den. Kdyby to vyřešili objednáním pacientů byla by spokojenost daleko větší. Jinak musím říct, že mám paní doktorku moc ráda a jsem jí vděčná za pomoc při problémech, které jsem měla v těhotenství a za vlídná slova a útěchu a odbornou pomoc, kterou mě poskytla. Jsem ráda, že jsem jí mohla poznat a být její pacientkou. Velice si jí vážím, jako lékařky i jako člověka.

• Svým pacientkám se plně věnuje,je velmi pečlivá a příjemná.Takových lékařů by mělo být víc

• S paní doktorkou i sestřičkou jsem spokojená sice si tam posedím ,ale co vezmu si knížku nebo si přivstanu. Paní doktorka nejen léčí ,ale i poradí a to se opravdu cení ,že má roky a co taky jednou budeme mít roky a budeme si chtít pokecat. Komu se to nelíbí ať jde jinam.

• Velice ochotna a prijemna pani doktorka.

• Paní doktorka Vorlová je skvělá, díkují jí za vše.

• paní doktorka je velice příjemná,ráda se vším poradí.