Poliklinika Hrabůvka s.r.o.

Dr. Martínka 7/1491, Ostrava-Jih , Ostrava 70030

• Dobrý večer,
    po rozvodu rodičů jsem byla přestěhována z Prahy do Ostravy. A na to konto jsem skončila u paní doktorky... během 3 sezení jsem začala mít lepší pohled na svět díky ní jsem se nechytla špatné party. A dneska jsem vyrovnaný a silný jedinec!! A tohle vděčím této paní doktorce!!!!! DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!

• Úžasný psycholog, skvělý a ochotný člověk s lidským přístupem, velmi mě inspiruje a dává mi chuť do života. Obrovsky mi pomohla v těžkých životních etapách.Děkuji!!!a velmi Vás doporučuji! Schopná, ochotná, profesionální, empatická, lidská. Prostě hodnotím velmi kladně. Každé další setkání mě o tom přesvědčí znovu!,

• Pani doktorce jsem chodila se synem půl roku a nebyla my schopná řict dijagnozu.Přešla jsem k jiné doktorce a ta nám řekla,že syn má Aspergerova syndromu.Je příjemná,ale nemám nepomohla.

• velmi dobrá paní psycholožka chodila jsem k ni rok můžu jen doporučit

• Tak moje vepsani komentare bylo unahlene,pani doktorka mi dala novy termin,sice se me ptala,jestli opravdu chci k ni dochazet po tom co jsem vyjadrila svuj negativni nazor,ale tady nejde o me,ale o syna-o jeho vysetreni a ja vim,ze budu muset s pani doktorkou spolupracovat bez nejakych problemu,uvidime jak to probehne,ale doufam,ze se to obejde bez nejakych problemu

• Termin na objednani je neskutecne dlouhy,hledam pro syna psychologa,ale nemam vubec v planu cekat tri mesice na termin,po objednani jsem si poznacila termin do kalendare,ktery mi pes rozkousal,prehodila jsem den a bylo,takovou neochotnou pani uz jsem dlouho nevidela,mam s ni dost neprijemny pocit,na to,ze to je psycholozka,mela by byt trochu vstricnejsi a ne stekat hned jak hrom a hned mi bylo oznameno novy termin vam nedam,budu hledat dal jineho psychologa pro sveho syna,k teto pani uz nepujdu,mam s ni spatny pocit

• Panií doktorka je svérázná osobnost,neříkám, že umí pomoci v každé situaci, existují asi i lepší psychologové, nicméně, jsem s ní spokojená a už jsem k ní odeslala 2 přátele s problémy a ti také mají kladný názor.Těžko někoho jen pochválit, či odsoudit. Paní doktorka je empatická, má nadhled a mnoholeté zkušennosti, navíc má sama děti a asi i proto dětem rozumí a umí k nim zaujmout správný přístup, mám ovšem pocit, že sezení u ní je příliš krátké.Jinak jsem spokojená a určitě jí budu dále doporučovat.Helena- studentka(17)

• Výborná doktorka, umí se vcítit a poradit a tím i pomoci! Jsem s ní velice spokojený a děkuji, dává mi chuť do života a vždy mě přesvěčí o tom, že je šance na lepší život a lepší vnímání okolí a světa vůbec. Jsem velmi spokojený.

• netrapte se lidmi, co o vás mluví za vašimi zády. jednoduše to znamená, že jste o krok před nimi.. a oni jsou v dokonalé pozici políbit vám pr..

• Paní doktorka mi opravdu velmi pomáhá, děkuji. Těším se na každé další sezení a odcházím vždycky s chutí do života. Pomáhá mi zahnat chmury na duši a má o mě zájem, což je z ní cítit. Takový je můj názor:)Bára