Leona Zapletalová
Otorinolaryngologie

U Nemocnice 1/3066, Břeclav 69074

• H

Všechno proběhlo v pořádku obě velice milé. Paní doktorka opravdu nejlepší.

• Otorinolaryngologie Jiný  •

Nejlepší paní doktorka, vyslechne, podrobně vyšetří, nic nezanedbá a vždy nasadí léčbu, která zabere. Sestřička též úžasný člověk. Správná dvojka na správném místě.

• Otorinolaryngologie Jiný  •

Velmi laskavý přístup paní doktorky i sestřičky. Paní doktorka je opravdu odborník na svém místě. Moc děkuji.

• Otorinolaryngologie Jiný  •

• Byla jsem jednou, mela jsem dlouhodobe potize s bolesti hlavy, zadnou rymu a nic podobneho. Byla jsem vysetrena VELMI rychle a bylo mi receno, ze muj problem nema souvislost s ORL. Same od sebe jsem si pak zacala strikat kapky do nosu, protoze se mi zdalo, ze mam dutiny fakt ucpane. Spustila se mi ryma i s krvi, takze moje dutiny byly totalne ucpane, mam s tim problemy uz vice, jak mesic a pujdu jeste jinam. Soudi asi jen podle toho, co ma napsane ve zprave od praktickeho, nebo nevim. Ale hadam zadna ryma = zadny problem. Jakym zahadnym zpusobem pani doktorka vysetruje, to fakt nevim. Pritom ma cekarnu plnou deti. Ja bych tam s ditetem teda nesla.

• Otorinolaryngologie Bolesti hlavy  •

• Paní doktorka je bezpochyby nejlepší lékařkou ve svém oboru..Příjemná,ochotná a hlavně pečlivá..Jsem nadmíru spokojena a pokud máte zdravotní problémy tak jedině Mudr Leona Zapletalová????????

• Otorinolaryngologie  •

• Fantastická! Naprosto profesionální a zároveň lidský přístup, skvělý přehled o svém oboru i oborech souvisejících.
    Vřele doporučuji a děkuji za poskytnuté rady a doporučení.

• Paní doktorka je opravdu skvělá. Svou práci dělá svědomitě a je velmi příjemná a ochotná. Doporučiji, jiného tak dobrého doktora ORl neznám.

• SUPER

• super

• Paní doktorka Zapletalová je profesionál s lidským přístupem. Děkuji za péči, kterou věnovala mé dceři.