- Soudní lékařství
Ústavní ul, Dobřany
2 názory
K.Z.
Paní primářka je prostě jen člověk, řeší spoustu úředních věcí a má zodpovědnost. Takže se její přístup velmi proměňuje podle nálady. Nemohu ji označit za empatickou. Moje přijetí bylo celkem příjemné, ale potom jsem viděla, že nemá náladu a nechce rozumět. Vizity navíc probíhají fakt nepříjemně, kdy člověk sedí jakoby před porotou u maturity. To pro lidi s úzkostí opravdu není vhodné. Takže nemějte velké očekávání. Doktoři jsou hlavně úředníci a léčebna vás uklidní, přesměruje, vyjdete ze stresu. 99% na sobě ale musíte udělat vy.
F
F. R.
Paní primářka je velmi arogantní a nepříjemná. Snadno se nechá ovlivnit, doktorkami, které nepřistupují profesionálně a podle toho pak ke každému přistupuje jinak. Sama přitom nemá žádný přehled o chodu oddělení a neví co se na něm děje. Za dobu skoro tří měsíců co jsem na oddělení jsem s ní mluvil snad jen dvakrát nebo třikrát.
Opravdu otřesný přístup.• Psychiatrická léčebna v Dobřanech • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní