Zámecké náměstí 65, Žleby, Čáslav 285 61
Chrudimská 805, Čáslav 28601
Váš účet byl odstraněn
Musim pana doktora jen pochvalit, prisli jsme nahle..a vzal nas, a ted knemu moc radi chodime. Je mily,vse vysvetly..a nehudruje:) sestricky jsou taky moc fajn.
Bara a Eva Žleby• • •
Váš účet byl odstraněn
velice dobrý spolehliví lékař k dětem moc hodný ochotný na zavolání přijet k dítěti ve dne v noci sestřička velice příjemná málo kdy se najde tak hodný a starostliví lékař děti ho milují
Váš účet byl odstraněn
Pan Špaček byl můj ošetřující lékař (než jsem bohužel musela přejít k "dospělácké" paní doktorce :( ). Je to výborný doktor!!! Mohu jedině chválit a doporučit!!
doporučuju ho
Je dobrej pomáha jak se dá.
Pana Špačka mohu jedině chválit :) Jako malá holka, jsem ho nesnášela, ale taky které dítě mělo rádo doktory, že ? :) K tomuto lékaři chodím už přes 14 let a musím jedině chválit. Ví moc dobře, co dělá a já se na něj mohu spolehnout, protože nikdy se mi nestalo, že by mě nebo mojí mladší sestru nějak zanedbal. :)
Dr.Špaček pečuje o mou dceru a syna.V Čáslavi jsem se nesetkala s takovým přístupem k pacietům jako u něho.Vždy když jsou děti nemocné,stačí zavolat a přijede(ať je víkend svátek nebo noc).Jsem si vědoma toho,že né všichni rodiče,stráví jeho přímý postoj,ale nic jim přece nebrání aby přešli k jinému lékaři.
ROzhodně doporučuji. Chodil jsem k panu doktorovi 18 let a vždycky mi pomohl jak nejlépe mohl.
Váš účet byl odstraněn
Pan Špaček je nejlepší doktor odtud. Na zavolání pomůže a přijede. Má dobré jednání a když si není něčím jistý,tak pošle raději na vyšetření. Nedám na něj dopustit.
PAJKA
Dobrý doktor