Jaroslava Straková
Interní ambulance

Pod Nemocnicí 871/II, Klatovy 33844

• I

Uznávam, že p. doktorka je špecialista, ale aby muj otec čekal vice než 4 hodiny na vyšetrení, to je príliš. Byl objednám na 13,30 a v čekarne v te dobe bylo jeste 8 pacienti, kteri byli pred ním. Možna si v ordinácii myslí, že duchodci nemajú v osobnim živote jinak tráviť čas než polovičku dne u doktora. A v dobe kedy kovid znovu nabúra na sile, by se doktor mel snažit, aby SE mu v čekarni nehromadili pacienti. Možná by si pani doktorka mela lepe zorganizovať časovani pacienti prírode by se ju mohlo stat, že od ni pacienti odejfou k jinemu doktorovi, ktorý si umí lepe zmanazovat práci.

• Interní ambulance Jiný  •

Lékařka Vás nechá čekat 6 hodin v čekárně pokaždé (i když je člověk objednán na určitý čas). Vyšetření probíhá nařízeným vysvlečením do kalhotek bez podprsenky, pak Vás vystaví k oknu s rozhrnutou záclonou, kde je naproti celý panelák... a zírá jak se jí líbí Vaše barva... řekne hmm, dobrý. Nabrat krev se povedlo až napotřetí, když mě rozvrtala obě ruce.

• Interní ambulance Jiný  •

• Dobrý den,chtěla bych moc poděkovat za lidský a citlivý přístup .Odbornou i lidskou péči MUDr. J. Strakové. Jsem velmi spokojená a takhle si představuji přístup lékaře k pacientovi.

• Interní ambulance  •

• Vynikající ,svědomitá lékařka.Klidně si počkám i 5 hodin..Sestřička je také příjemná.Kdo není spokojen,může chodit k jinému lékaři.Já jsem ráda,že je mám :)..

souhlasím s posledním hodnocením,ale bohužel paní doktorka už jiná nebude!A dnes má každý svobodné právo se rozhodnout k jakému lékaři bude docházet!Já osobně s paní doktorkou jsem spokojená,čekání se mi vyplatí,protože ona o své pacienty pečuje a má zájem na jejich zdraví,což se o ostatních lékařích nedá říct.Rada pro pacienty-objednávat se v odpoledních hodinách,nejlépe v pátek-nebo v pondělí,já čekám max.hodinu!Co se týče sestry-mě se líbila ta předposlední,ale bohužel to tam asi psychicky nezvládla :-(

• Celkový dojem je "50 na 50". Na jedné straně zřejmě vynikající lékařka (nemohu posoudit, protože jiného internistu neznám) a na druhé straně absolutní absence jakékoliv úcty k pacientovi. U jiných odborných lékařů je max. doba čekání 1 hodinu, u paní dr. běžně 4 i více hodin. Pokud si postěžujete, klidně vám oznámí, že můžete jít jinam. Když už konečně přijdete na řadu, tak čekáte zase,svlečený buď v sesterně nebo již přímo u paní doktorky, která mezitím vyřizuje sáhodlouhé telefonické hovory nebo ještě dokončuje rozhovor s dalším svlečeným pacientem, kterého vyšetřovala před vámi. Jedna paní tady v hodnocení píše, že jí nevadí čekat ve frontě na maso.Zřejmě jí vyhovuje, že za ty 4 až 5 hodin může v čekárně s kýmkoliv, kdo je ochoten poslouchat, probrat detailně nemoci celého jejího rodu, včetně úmrtí. Člověku, otrávenému, hladovému a vystresovanému z dlouhého čekání se potom změří tlak dobře! A na závěr: rozepisovat se o chování nynější sestry, která je u paní doktorky, by bylo škoda slov.

• Paní doktorka je ta nej,nej,co dodat,a to čekání to můžem čekat i ve frontě na maso!

• Výborná paní doktorka. Snaží se pomoci co nejvíce pacientům a zasluhuje uznání.

• Velmi obětavá paní doktorka se snahou pacientům maximálně pomoci.

• Výborná paní doktorka.