Jaroslav Dvořák
Ord. lékaře specialisty - urologie

Blatenská 2307, Chomutov 430 03

• V

Výborný lékař, jsem pacientem již 20 let, naprosto příkladný přístup a komplexní vyšetření.

• Ord. lékaře specialisty - urologie Jiný  •

• D

Pan doktor je skvělý, ulevil od velikých bolestiiii narozdil od pana. Doktora černého v Kadani arogantní a žádné vyšetření a sestra? Jaký pan takový kman. Vřele doporučuji opravdu skvělý doktor

• Ord. lékaře specialisty - urologie Jiný  •

• Vřele doporucuji komunikace během vyšetřeni bez problemu operace tez bez komplikací muj nazor velmy schopný lekař

• Ord. lékaře specialisty - urologie  •

• Velmi precizní a komplexní způsob vyšetření...sestra i pan doktor mají lidský přístup...vřele doporučuji.

• Výborný doktor, ihned si získal mou důvěru.
    Jsem rád, že jsem se k němu dostal. Vděčím mu za život.
    Děkuji pane doktore.

• super doktor vždy vysvětlil a poradil doporučuji,jen mě mrzí čekací doba

• Velmi dobrý a pečlivý, problém vždy vysvětlí. Nechápu negativní reakce v této oblasti komunikace s pacientem

• Špatná komunikace s pacientem, zdlouhavá vyšetření. Nakonec jsem raději změnil lékaře.

• Nevím jestli ja pan doktor nejlepší, ale je velice příjemný a není povýšený. Je škoda, že o dobrém doktorovi se toho moc napsat nedá. Snad jen to, že všem doporučuji.

• Souhlasím stím že je dobrý odborník,jen více té komunikace s pacientem..