MUDr. Jana Mašková

Pediatr · Více o specializacích

Králův Dvůr 1 adresa

Jana Mašková
Ordinace PL pro děti a dorost

Nad stadionem 364, Králův Dvůr 26701

• V

S paní doktorkou i sestřičkou jsme moc spokojení, určitě bychom neměnili. Vždy super rychlá komunikace jak online, tak není problém se dovolat. Vyhovuje nám její přístup k léčbě, kdy zbytečně nenasazuje hned silné léky a postupuje šetrně a rozumně.
    Také je velmi trpělivá - jak s dětmi tak s námi rodiči. Vždy vše v klidu vysvětlí a člověka uklidní.
    Můžu určitě doporučit.

• I

Paní doktorka i sestřička je skvělá. Mam u ní dvě děti a jsem spokojená. Vždy si na mě a děti udělá čas. Je pečlivá, empatická, všechno vysvětlí, nedává ty tečné vyšetření a už vůbec ne ATB. Sleduje moderní trendy. Využívá i homeopatii, a díky paní doktorce jsme přečkali nemoci bez nutnosti větší léčby. Hrozně oceňuji, že navštěvuje novorozence doma, to už skoro žádný pediatr nedělá. Jelikož jsem zdravotní sestra z dětské nemocnice, tak umim posoudit. A k dětem se chová skvěle. A sestřička je taky boží.

• Ordinace PL pro děti a dorost Jiný  •

• Paní doktorka má spousty pacientů, bohužel nezvládá děti odbavovat. Výsledkem je nedostatečné vyšetření, nikdy neprovádí dětem CRP, stěry z krku a vyloženě pálí naslepo antibiotika. Jsme zklamaní, protože najít kvalitního lékaře v dnešní době, je velice náročné a dle recenzí jsem věřila ve zcela jiný přístup.

• Ordinace PL pro děti a dorost Jiný  •

• Pani doktorku jsem si vybrala pro dcerku dle hodnoceni na techto strankach a musim to jen potvrdit. Moc mila pani doktorka i sestricka. Empaticka, ochotna, dobre rady, mela jsem u ni pocit, ze ji opravdu zajima co rikam a ma na nas cas. Jen doporucuji!

• Je to rok co k pani doktorce Maškové chodíme. Ona i její setřička jsou velice milé a laskavé. Paní doktorku mohu pouze VŠEM JEN DOPORUČIT !!! Vždy velice ochotná a vždy nám moc pomohla

• dobrá péče...

• Paní doktorka je prostě skvělá. Vždy milá, vstřícná. Vždy mi pomohla, chodim k ní 19 let a jinam se mi vůbec nechce :-) Moc doporučuji.

• Paní doktorka je neskutečně milá osoba a vždy se tam těším. že doporučuje homeopatika jsem ráda, neboť je doma normálně používám a vždy nás vyléčí. ordinaci má hezky vybavenou a čekárna je i pro děti fajn s hračkama :o)

• k paní doktorce chodím už 14 let se svými 3 dětmi.za celou dobu jsem byla velmi spokojená s jednáním ,velmi příjemným přístupem k dětem a skvělou péčí o ně.i přes změnu bydliště jsem u paní doktorky zůstala a raději si dojedu než ,abych přešla k jinému doktorovi kterého neznám.s jakýmkoliv problémem vždy velmi pomohla a já jí za to děkuji .švorcová iveta

• Všem rodičum co chtej pro sve deti to nej mohu doporučit pani doktorkuje moc hodna nic nezanedba detem opravdu rozumi když je potřeba zajede i k vam domu.Ona i pani sestřička jsou super