Jan Kropáček
Soukromá chirurgická ordinace

26. dubna 9, Cheb 35002

• Vyhlášený lékař možná před 20 lety, za mě už nikdy více. Možná pokud máte zlomeninu nebo něco k šití, ale pokud se jedná o klouby, koleno apod. doporučuji spíš odborníka a to ortopeda. Při každé prohlídce se mě jako pacienta ptal jestli necháme ortézu nebo ne, jestli dáme menší nebo jak to vidím. Ve chvíli kdy měl podezření na trombózu, byl naštvaný a velmi nepříjemný, že jsem přišla v půl 4 odpoledne a že mě nemůže poslat na sono, oponovala jsem, že v čekárně jsem už přes dvě hodiny, navíc mě mohl poslat na sono do nemocnice, to ale odmítl. Druhý den jsem byla na sonu u něj na patře u MUDr. Rotha, ten mi napsal, že mám hlubokou žilní trombózu. Na to mě p. Kropáček řekl, že teď je to věcí interny a odeslal mě do nemocnice. Tam jsem strávila půl dne, dělali mi všechna možná vyšetření, včetně nového sona a tam se trombóza vůbec nepotvrdila. Po pěti týdnech úrazu kolene, kdy jsem měla převážně nohu v klidu a díky velkým bolestem jsem jí neohýbala, byl pan doktor opět nepříjemný, že se mu nelíbí, že nohu neohnu a že to musím rozhýbat i přes bolest a jezdit na rotopedu. Nešlo to, byla jsem zoufalá a vystrašená, že to nejde, když podle doktora by to jít mělo. Měla jsem pochybnosti. Po konzultaci s mojí praktickou lékařkou jsem raději navštívila ještě ortopeda a ten mi řekl, že to není neobvyklé po úrazu kolene mít problém s hybností a napsal mi rehabilitace. Pan Kropáček se ale naštval a byl hodně arogantní, že jsem si dovolila konzultaci s jiným specialistou, téměř mě vyhodil z ordinace. Je zahleděný do sebe a ješitný. Takového doktora už nikdy.

• Soukromá chirurgická ordinace Vykloubené koleno  •

• Naprosto profesionální přístup všech v této ordinaci. MUDr.Kropáček je "pan" doktor!!!!! Dle mého názoru,nemá konkurenci! Už teď se třesu strachy, až jednou přijde chvíle, že pana doktora bude muset někdo nahradit!!!! Děkuji upřímně za Vaše i vaše chování, jednání, prostě profesionální přístup. Martina M. - škoda, že lze nejvíc označit pouze 5hvězdiček!!!

• Soukromá chirurgická ordinace chirurgické vyšetření  •

Úžasný doktor i sestřičky milé a vždycky nám pomohl v naší rodině je to skoro už rodinný lékař vždy když moje dcery mají úraz vždy pomůže

• Soukromá chirurgická ordinace Moje dcery měli úraz  •

• Pan doktor je úžasný, vždy mám pocit, že jsem u opravdového odborníka, navíc s lidským a slušným přístupem. Prostě formát. Sestřičky jsou také super. Děkuji

• Pan doktor je velmi milý, slušný a sestřičky také. Byla jsem jejich přístupem velmi mile překvapena. Pokud budeme mít nějaký chirurg. problém, opět se na něj obrátím.

• Pan doktor, ač byla sobota večer a byl doma, (vůbec mne nezná) na mé naléhání, že se bojím do nemocnice v Chebu... přijel a ošetřil mne.
    S následnou péčí, která trvala 6 týdnů, jsem byla spokojena, vždy byl velice laskavý nejen on, ale i "jeho" sestřičky.
    Moc děkuji a doporučuji! Sandnerová (s třískou :o) )

• Tohoto pana doktora pamatuji co by mladá žába. Sportovní lékař Lokomotivy Cheb. Byl vždy obětavý a i teď pokud mám nějaké chirurgické problémy se ráda k němu vracím :-)

• Odborník na svém místě. Skvělí diagnostik. Citlivý přístup k pacientovy.
    Sestry v ordinaci na odborné úrovni, příjemné k pacientovy.

Děkuji Brož

• NEMOHU SI NA PANA DOKTORA V NICEM STEŽOVAT VŽDY MI POMOHL A PORADIL JAK U MĚ TAK U MEHO SYNA JE OCHOTNEJ A TRPĚLIVEJ

• Po velice špatné zkušnosti v nemocnici Cheb, jsem byla poslána k tomuto panu doktorovi, velice milé jednání, vše mi krásně vysvětlil. Prostě bezvadná péče