Irena Bláhová
Ordinace lékaře pro děti a dorost

Masarykova 907, Humpolec 39601

• R

Paní doktorka je úžasná! Velice ochotná, vše vysvětlí. Vzala nás bez problému, i když to není naše lékařka. Náš problém vyřešila velice rychle, byla velice trpělivá a milá. Mohu jen doporučit!!!

• Ordinace lékaře pro děti a dorost  •

Paní doktorka je velice milá a určitě ji mohu doporučit. Jeli jsme k ní s nemocným dítětem, které nám onemocnělo na táboře a i přesto, že nejsme registrovaní nás paní doktorka vzala téměř hned a byla velice příjemná. Děkujeme a doporučujeme.

• Paní doktorka je naprosto fantastická, chodí k ní už několik let naše tři děti a nemám, co bych jí vytkla...Máme za sebou už leccos a paní doktorka je velmi svědomitá a ochotná - přitom ale rozhodná - a výborná v diagnostice. Lékařka, co má rozum i cit. Velmi doporučuji!

• Jsem s pani doktorkou velmi spokojená. Je milá, vstřícná, má s dětmi ohromnou trpělivost. Léčí s velkým uvážením, nezatěžuje dětský organismus zbytečnou chemiíí. Kéž by bylo více takových lékařů!

• Bohužel moje zkoušenost s paní doktorkou jsou velmi špatné, malá se mi osypala a doktorka ji léčila naprosto špatně (předepisovala různé olejíčky atd které samozdřejmně nezabíraly a jen zrujnovaly už tak náš malý rozpočet) a až zkoro po 9 dnech kdy už si nevěděla rady a malá vyzkoušela kde co ,tak nás paní doktorka poslala na kožní a tam terpve diagnistovaly a nasadily zprávnou léčbu.

• S

K paní doktorce jsem chodila celé své dětství a velice mě mrzí, že bohužel už jsem jaksi vyrostla a musím k dospělému, protože tak skvělou, milou a hodnou paní doktorku jen tak nenajdete. K dětem se chová naprosto úžasně. Její lékařská péče , zda to můžu posoudit jako laik, se mi jevila naprosto precizní. Mám na ní nejlepší vzpomínky a pevně doufám, že jí ještě navštívím někdy s vlastními dětmi :)

• K paní doktorce již bohužel nechodím (pouze a jenom z důvodu dospělosti). Mohu jen doporučit, nejlepší lékařka, jakou jsem kdy poznala. Vstřícná, milá, pozorná k problémům pacientů, vždy dokáže pomoci.

• Velice dobře a pečlivě ošetřila dceři stržený nehet, který v nemocnici v Pelhřimově zanedbali, nepřevázali ho a nechali zhnisat. Má s dětmi porozumnění a velmi rychle odhadne i celkem netradiční důvod zdravotních problémů. Např: Vezla jsem k ní pětiletého syna, který se v noci začal třást, byl vyděšený a napůl bez sebe. V okolí bylo několik případů meningitidy, dost jsem se o něj bála. Paní doktorka mě po krátké ale pečlivé prohlídce ujistila, že mu nic není, že za chvíli dostane horečku, do zítra mu vyroste zub. No a druhý den byla stolička na světě a kluk vpořádku.

• S paní doktorkou jsme velmi spokojeni pro ochotu a lidský přístup.Doporučuji všem maminkám, kterým záleží na kojení.

• Opravdu výborný lékař.