Helena Gastová
Pediaperfecta s.r.o.

Březecká 256/38, Štěpánov 783 13

• D

Tady u paní doktorky není co vytknout je vážně úžasná,rychlá a přesná. Jsme velice rádi že ji máme.

• Pediaperfecta s.r.o. Jiný  •

Do ordinace chodíme s dvěma dětmi, s paní doktorkou i sestřičkou si výborně rozumíme. Děti se do ordinace těší a nebojí se. Všechny vyšetření provádí paní doktorka přímo v ordinaci. Je pečlivá a dá se s ní vždy individuálně domluvit!

• Pediaperfecta s.r.o. Jiný  •

S paní doktorkou jsme velice spokojení, sestřička se milá a přátelská.
    Paní doktorka pracuje pečlivě a důkladně dítě vyšetří. Ke každému dítěti přistupuje individuálně a empaticky.

• Pediaperfecta s.r.o. Jiný  •

S paní doktorkou jsme velice spokojeny. Je pečlivá, k dětem je milá, a empatická. V ordinaci probíhají všechny vyšetření rychle. Doporučujeme.

• Pediaperfecta s.r.o. Jiný  •

K paní doktorce chodíme od narození mých dětí. Vždy nám výborně poradí, pracuje velice pečlivě a vždy se s námi individuálně domlouvá na terapii. Velice si to ceníme. Naše děti se k ní vždy moc těší.

• A

Paní doktorka pracuje velice pečlivě, při diagnostice v ordinaci využívá crp, krevní odběry. Má pěkný vztah k dětem.

• E

Paní doktorka je velmi milá, přátelská a empatická. Při práci je velice pečlivá, v ordinaci je k dispozici CRP, vyš. moče, EKG. Paní doktorka provádí krevní testy v ordinaci. Pracuje velice rychle ale důkladně. Děti ji mají rádi:))

• I

Paní doktorka má velkou klientelu, ale pracuje velice důkladně a rychle. S dětmi pracuje velice citlivě a laskavě. Děti jí milují. Moc děkujeme

• D

Skvělá spolupráce s paní doktorkou, výborná diagnostika, léčba a flexibilita.
    Přátelská a milá k dětem.

• I

Výborná lékařka, velice pečlivá při vyšetření. Její léčba je komplexní.
    Vždy jsme velice spokojeni.
    Děkujeme.