Hana Rusinová
Sam. ordinace PL - pro děti a dorost

Hlavní 6, Davle 25206

Pacientka_Středočeský kraj

Paní doktorka je úžasný profesionál. Je neskutečně vstřícná, vždy milá, umí naslouchat rodičům a nikomu nic nevnucuje. Je opravdu radost k ní do ordinace docházet. Jsme velmi rádi, že ji právě u nás v Davli máme a neměnili bychom. Velké díky za Olivera i nás rodiče :-)

• Váš účet byl odstraněn

Bydlim v Pikovicích 12 let a když jsem si vybírala dětskou doktorku pro mé děti tak jsem si vybrala právě pani doktorku Rusínovou,je to moc hodná,milá dětská lékařka a když mě pak řekla že k ní jako dítě chodil i můj zesnulí manžel tak Vím že ordinuje nej dlouho ale i výborně.Pani doktorku můžu jen doporučit

• Váš účet byl odstraněn

Chodila jsem k paní doktorce celé dětství a nikdy jsem se pak už nesetkala s milejším doktorem či doktorkou. Ačkoliv nemám doktory a nemocnice moc ráda, na paní Rusínovou mám ty nejlepší vzpomínky. Byla vždy usměvavá a měla pochopení pro dětskou duši.

• Váš účet byl odstraněn

V úterý jsem se přesvědčila že jsem pro svou dcerku vybrala super doktorku.Zástup za ní měla paní doktorka Zachová jelikož dcerka onemocněla nezbylo nám nic jiného než jed k ní a doufám že už tam nikdy nebudu muset to snad radši pojedu k jinému lékaři jen né Mudr. Zachové.To co předvedla úplně mě přecházel zrak nejen že na roční dítě řvala jak doktorka tak i sestra proč brečí atd. (dcerka měla 40 horečky :-( ).Sotva se na ní podívala jen tak od stolu určila diagnozu no spíš bych to ujasnila sestra určila diagnozu protože paní doktorka ZACHOVÁ tam nemá co dělat i ta sestra má lepší znalosti než ona.ZA MĚ MOC DOPORUČUJI MUDr. Hana Rusinová takové jednání se my u ní nikdy nestalo dětem se věnuje na 100% a nic z toho co jsem psala by se u ní nestalo naopak se snaží děti uklidnit :-)

Paní doktorka je naprosto úžasná a ráda zodpoví jakýkoliv dotaz.Dcerka k ní chodí ráda a vždy se na ní krásně směje Sestřička je taky paní na svém místě.Prostě úžasná ordinace a lidi

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je opravdu úžasná, její citlivý přístup nás vždy ujistí v tom, že jsme si vybrali tu nejlepší pediatričku! O vše se zajímá, jak se naše 10ti měsíční dcera Beatka vyvíjí, na jakékoli dotazy ochotně odpoví a poradí. Je velmi milá a mohu ji vřele doporučit. Sestřička je také moc fajn.

• Pacient

Jednoznacne vynikajici pediatricka. Sama jsem k ni za mych mladych let chodila a ted jsem u ni prihlasila novorozenou dceru a rady za p. doktorkou budeme i dojizdet. Je skvela, coz je dnes takovych lidi malo, natoz doktoru.

• Pacient

Paní doktorka, která se stará o mé syny , nejmladší 3,5 roku,prostření 14, nejstarší bude mít brzy 19.Krásný přístup,výborný diagnostik, přesná léčba, pochopení pro nás maminky. Moc děkujeme a doporučujeme.
    Zemanová

• Pacient

Skvělá lékařka. Doufám, že jednou budu jako ona.

• Pacient

Lepší dětskou lékařku neznám. Nikdy nejde přes moc a není nekompromisní. Líbí se mi na ní, že ATB nenasazuje jen tak z plezíru jako jiní lékaři. Je skvělá!!!!

• Váš účet byl odstraněn

Jediné slovo paní doktorku vystihuje a to jedinečná!!!! Nikdy jsem se jí nebála cokoliv říct... prostě super paní, která dělá to, co ji baví!!! MIluje děti a je to na ni znát!!! Mrzelo mě, že mi bylo 18 a musela jsem přestoupit k dospělému lékaři!!! Paní doktorce moc držím pěstičky a přeju moc a moc štěstí!!!