Eva Havlová
Ordinace TRN

26. dubna 9, Cheb 35002

• laskavá,milý přístup k pacientum,dovede pohladit na duši,lidský profík.Mám vás ráda paní doktorko a moc vám děkuji,

• paní doktorko děkuji

• Vstřícná,ochotná a důsledná paní doktorka,která přihlédne i k jiným problémům pacienta a umí je optimálně a citlivě vyřešit.K takovým lékařům jde pacient s důvěrou,respektem a úctou.Děkuji a rád doporučuji ostatním pacientům.

• Výborná lékařka, krterá i přes neustále přeplněnou ambulanci zvládá svou práci dokonale.

• špičkový odborník s velmi dobrým přístupem k pacientovi,chodím k paní doktorce již několik let a zatím mi vždy velmi pomohla a zachranovala to co obvodní lékař několikrát pokazil,setřičky jsou skvělé a myslím,že v tom foru zvládají vše na jedničku,jediné co bych zmněnila je slovenský lékař,který je velmi arogantní.

Jsem dlouholetou pacientkou paní doktorky Havlové. Je to velmi kvalitní lékařka, která hledá nové přístupy léčby a nenechá pacienta na holičkách. Vždy mne zachránila před hospitalizací. Pečlivě sleduje můj zdravotní stav a udržuje mne ve stavu práce schopných, za což jí velmi děkuji. Každý, kdo je nemocný by chtěl patřit do světa zdravých lidí, ale je to vždy o spolupráci lékaře s pacientem. Paní doktorce důvěřuji a vyplácí semi to. Její stacionář je výborný. Sestřičky jsou přísné i přívětivé, na každého pacienta platí něco jiného. Vím, že je to odborník, který se o mé plíce stará na jedničku s hvězdičkou!

• .

zážitek z vyšetření spirometrie - nepříjemná, neochotná... a do výsledků napíše "špatná spolupráce" ... jen kvůli tomu, že nemá trpělivost s pacientem, který toto vyšetření prodělává poprvé.

• S

Mám s touto lékařkou ty nejlepší zkušenosti. Má velmi dobrý přístup k pacientům, je obětavá a důsledná.

• Výborná lékařka

Velmi dobrá lékařka s citlivým přístupem k pacientovi a respektem k jeho stanovisku.