Eva Gongolová
DiaGET s.r.o., diabetologie, ortopedie

Masarykova 900, Orlová 73511

Josef Czepiec

Paní doktorka je nejen brilantní diabetolog, ale zároveň psycholog a internista. Umí odborně poradit nejen ve výše uvedených profesích, ale i dalších. Jako diabetolog, léčí formou doporučení léčby s odborným a profesionálním přístupem a vysvětlením. Vždy jsem se setkal s velkým porozuměním, pochopením problémů pacienta, kdy se snaží najít správné řešení a účinnou pomoc. Ještě jsem neslyšel od ní slovo TO NEJDE, nebo NEPŮJDE. Taktéž paní sestřička je velmi ochotná a milá a snad ani nezná co je to blbá nálada. Je to perfektní tým. Myslím, že mohu napsat výše uvedené řádky, protože u paní doktorky se léčím více jak dvacet let. Vděčím JÍ za můj dobrý zdravotní stav. Děkuji
    Josef Czepiec

J.Š.

Moderní vybavení, profesionální, přesto přátelský přístup, okamžitá pomoc v případě potíží, narozdíl od jiných diabetologií, které nebudu jmenovat. Dobře vysvětlená léčba.

• DiaGET s.r.o., diabetologie, ortopedie Jiný  •

Lidskost, vlidnost, ochota na profesionální úrovni.

Paní doktorka je velmi vstřícná, snaží se najít správně řešení a vždy pomoci. Oceňuji profesionální přístup. Taktéž paní sestřička je velmi milá, vlidna a ochotná. Rozhodně doporučuji tuto ambulanci.

• Váš účet byl odstraněn

Jak paní doktorka, tak sestřička jsou velmi milé a usměvavé. Jejich přístup je vždy profesionální. Děkuji jim za jejich péči. Mgr. Alena Heidlerová

• DiaGET s.r.o., diabetologie, ortopedie pravidelná kontrola  •

• Váš účet byl odstraněn

Příjemná a vstřícná .Jen to čekání je strašné.Pacienti se hádají o čísla jak je sestřička donese do čekárny.Toto by se mělo vyřešit.

• Váš účet byl odstraněn

Pokud máte diabetes a potřebujete jít do práce v 9h nemáte šanci i když tam budete sedět už v 5 hodin ráno. Nemožnost se objednat na určitou dobu. Sestra bere vždy přednostně pacienty v důchodu, kteří nejsou v produktivním věku a šikanuje lidi kteří potřebují pracovat. Neexistuje ani žádná možnost domluvit si termín. Jednoznačně nedoporučuji, jedná se o ztrátu času pokud Vás nezajímá nic jiného než vysedávání v čekárně a tlacháni s ostatníma.

• Pacient

Je diabetolog, žádný ortoped!

J.

Profesionální a odborný přístup k pacientům.Díky

Karel

Velmi milá, příjemná, ochotně poradí a vychází vstříc!

J.R.

Ta snad ani není ortoped.Nebo nějaká novina?