Dentální hygienistka, hygienista · Více o specializacích

• Léčba onemocnění dásní

Dentální hygiena

Nová 1869/1, České Budějovice 370 01

• N

Paní Brůžková je bezpochyby tou nejlepší dentální hygienistkou, se kterou jsem se, za více než 20 let pravidelného docházení na dentální hygienu, setkala. Mám bohaté zkušenosti s mnoha klinikami, a proto mohu s jistotou říci, že patří ke špičce ve svém oboru.
    Její práce je rychlá, pečlivá a bezbolestná, a to především díky použití moderních technologií. Je zjevné, že svou práci dělá s láskou a neustále se vzdělává, investuje do nových přístrojů a sleduje nejnovější trendy. Po každém zákroku mám pocit dokonale čistých a hladkých zubů, a co je nejdůležitější – zuby mě po jejím vyčištění nikdy nebolí. Navíc vždy pečlivě zkontroluje každý zub a dokáže odhalit i ty nejmenší kazy.
    Paní Brůžkovou s naprostou jistotou doporučuji všem, kteří hledají profesionální a kvalitní péči

• A

Vřele doporučuji a moc děkuji paní Brůžkové za bezbolestné provedení dentální hygieny a poradenství. Díky jejímu přátelskému jednání ze mne opadl strach .
    Vše mi srozumitelně vysvětlila a poradila co a jak.

• Dentální hygiena Jiný  •

U paní Brůžkové už jsem byla po několikáté a mohu jen doporučit, je opravdový profesionál. Všechno mi ochotně vysvětlila a také mě upozornila na problém, který můj zubař zanedbal a bylo třeba ho řešit.

• Dentální hygiena Jiný  •

• V

S paní Brůžkovou vynikající komunikace, moderně vybavená ordinace, všude dokonalá čistota.Veškeré mé dotazy mi byly ochotně zodpovězeny, vybrali jsme vhodnější pomůcky na péči i pro děti.Naprosto perfektní a profesionální práce.Mrzí mě jen, že jsem nešla již dříve, protože tak krásně ošetřené zuby,jsem ještě neměla.Jsem velice spokojená a všem velice ráda návštěvu u paní Brůžkové, vřele DOPORUČUJI.Já na příští návštěvu už vyrážím i s dcerkou.Moc za vše děkuji.

• Dentální hygiena instruktáž domácí dentální hygieny  •

Velice doporučuji, šetrné ošetření, vřelý přístup, skvělé rady, ráda se tam vracím a můj strach z ošetření zmizel, takže děkuji.

• Dentální hygiena odstranění zubního kamene  •

Návštěvu u paní hygienistky vřele doporučuju. Bezbolestné a precizní ošetření zubů. Srozumitelně vysvětlena metoda správného čištění zubů a jeho nácvik. Doporučení výběru vhodných pomůcek. Ochotné a vstřícné jednání. Za mě maximální spokojenost.

• Dentální hygiena odstranění zubního kamene  •

Díky citlivému a preciznímu přístupu k pacientům jsem ztratila obavy z ošetření. Jejími profesionálními ošetřeními se můj stav radikálně zlepšil, za což jí velmi děkuji. Je velmi milá, příjemná a plná životní energie. Z mého hlediska plně doporučuji.

• Dentální hygiena léčba onemocnění dásní  •

• E

Muzu Jen doporucit! Pani Nicola Dela svoji praci s laskou! Zuby nadherne vycistene a vse Krasne vysvetlene! Kdybych mohla dam vice hvezd nez petJsem velice spokojena a Nicole moc dekuji

• Dentální hygiena léčba onemocnění dásní  •

• Velmi precizní přístup, kvalitní služba a vše mi bylo vysvětleno tak, abych to pochopila. Zuby mi byly očištěny a díky vysvětlení správného čištění zubů a mezizubních prostor, jsou kontrolní návštěvy pouze formalitou. Doporučuji!

• Dentální hygiena Zubní kámen, krvácení dásní  •

Dr.ssa, Ing. Nicola Brůžková, DiS., MBA, LL.M.

Velice děkuji za krásné a milé hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.

• kvalitní péče, všechny mé dotazy srozumitelně zodpovězené a vše vysvětleno, zuby úžasně vyleštěné a vybělené