Daniela Vaculíková
Sam. ord. lékaře specialisty - ORL

Lidická 1734, Roztoky 25263

• E

Paní doktorka i sestřička jsou vždy ochotné a snaží se pomoci. Paní doktorka nemá při stanovování diagnózy "klapky na očích" - na problém se dívá širokospektrálně. Vždy maximálně využívá všech dostupných vyšetření, proto je její diagnóza většinou přesná, má trpělivý přístup.

• Sam. ord. lékaře specialisty - ORL Jiný  •

• Úžasná a milá paní doktorka, která se naží pomoci za všech okolností. Pacientů asi hodně přibývá, takže i je nutné počítat s čekáním, i když je člověk objednaný, ale když jdete z ordinace, kde je vám věnován potřebný čas, tak pochopíte, proč ke skluzům dochází. Výborné zkušenosti s vyšetřením malých dětí. Pěkně zařízená ordinace se vším potřebným. Chvála patří i sestřičce, která je milá a ochotná.

• Paní doktorka Vaculíková je erudovaná a vysoce profesionální. Zdravotní problém umí zhodnotit v širokém diferencialně diagnostickém spektru ( i mimo svůj obor). Vřele doporučuji dospělým a především potom maminkám s dětmi, se kterými má obrovskou zkušenost!

• Paní doktorka je moc milá a šikovná,pomohla vždy mým dětem,mě i manželovi.Není snad velký problém ráno sestřičce zavolat a nahlásit,že přijdu s bolestmi.Dělám to tak vždy a nikdy jsem nebyla odmítnuta.Kéž by takových lékařů bylo více!

• Velmi milá,naprosto profesionální práce zejm. s malými dětmi, velice špičkový odborník, moderní metody,příjemné prostředí, ordinační doba i večer....doporučuji.

• Nemohu souhlasit s předchozím hodnocením! Myslím si, že paní doktorka i sestřička mají vysoce profesionální přístup, ale záleží samozřejmě na lidech, jak se postaví k tomu, že nejsou ošetřeni ihned... Kromě toho, mají na dveřích napsáno, aby se pacienti objednávali telefonicky - což asi pán se zánětem dutin přehlédl ... Naší rodině vždy ochotně pomohla a sestřička byla vždy velmi milá. Samozřejmě se stane, že taky mnohdy čekáme, ale když vidím, že přijde maminka s plačícím dítětem v náručí, tak asi každý pochopí, že tento malý pacient bude mít přednost.... Přeji paní doktorce i sestřičce mnoho spokojených pacientů a moc děkujeme, že je v Roztokách máme!!!

• Naprosta spokojenost, poradi, pomůže a vyléčí. Doporučuji! Hlavně v Roztokách, kde s bolestí v krku není skoro kam jít...

• S

Paní doktorka je moc milá a chápavá k dětem, dospělým i důchodcům. Vyšetření provádí šetrně, že "skoro nic nepocítíte". I přes mladý vzhled má bohaté zkušenosti z motolské nemocnice. Doporučuji.

Paní doktorka působí dojmem, že ví, co dělá. Připadá mi velmi zaujatá pro věc, což je pro doktora velké plus a mně zatím ve dvou případech vždy ochotně pomohla, i když jsem přišla poprvé neobjednaná.