Mám 10 let praxe na plicní klinice v Plzni a 16 let praxe na plicní ambulanci v Plzni. Nyní pracuji na plicní ambulanci v Blovicích.

• Pneumologie a ftizeologie

Palackého, Blovice 336 01

Blanka Eliasová
Plicní ambulance

Babinská 403, Plasy 331 01

• Paní doktorka je vynikající, vždy pomůže a navíc je moc hodná a milá. Doporučuji všem. Ráda k paní doktorce chodím.

• Plicní ambulance plicní vyšetření  •

Výborný a příjemný přístup k pacientovi od vynikající lékařky i sestry . Mohu jen doporučit, takových lékařů již dnes je málo. Děkuji za Vaši zodpovědnou práci. Hodně lékařů by se mohlo od Vás učit příjemnému vystupování k pacientům.

• Plicní ambulance plicní vyšetření  •

• H

Skvělá lékařka, pomůže, vysvětlí, poradí, najde cestu...... Myslím, že je to odborník na svém místě.

• Plicní ambulance diagnostické vyšetření  •

• Vynikající lékařka, milá, vstřícná,prostě odborník na svém místě. Velmi my pomohla s mým problémem. Moc děkuji.

• Plicní ambulance Dýchací potíže.  •

• To, že je paní doktorka odbornice na svém místě umocnuje i její vztah k pacientovi.
    Vždy je příjemná a milá a mně osobně moc a moc pomohla s dýchjacími problémy a na každou kontrolu se doslova těším !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Mohu jen každému doporučit.
    Milan Plzeň

• Sympatická, milá, pečlivá a ke všemu ještě krásná lékařka. Inu, co víc si přát?

• Nejlepší lékařka, kterou znám. Hodně mi pomohla, skvěle se chová k pacientům, je milá, pečlivá, zkrátka skvělá ve svém oboru, jen doporučuji!! Ráda se vracím!!

• Velice schopná a pečlivá lékařka. Zejména hodnotím vstřícnost k pacientům.

• Velice dobrá lékařka,která pomohla mému synovi i manželce s dlouhotrvajícími problémy.

• Velice schopná lékařka, všem doporučuji.