Beáta Philippová
Praktický lékař pro děti a dorost

Komenského 27, Přerov 75002

• D

Nejlepší dětská lékařka !!!
    Chodila jsem k paní doktorce od narození, nikdy jsem s ní neměla žádný problém, vždy mi se vším pomohla a snažila se najít to nejlepší řešení.
    Její přístup je naprosto nadstandardní, vždy byla 100% profesionální, vstřícná, milá, příjemná...
    Musím pochválit i paní sestřičku, jsou opravdu skvělý tým.
    Moc děkuji za Vaši péči.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Nejlepší paní doktorka v Přerově. Chodila jsem k ní jako dítě já a když jsem musela v 19 odejít, nechtělo se mi. Byla pro mě jediná a jasná volba, když jsem vybírala doktorku pro syna. Od ní ani píchanec nebolel! Hodná, milá, usměvavá (i sestřička). Člověku poradí, vysvětlí, nic nezanedbá. Naprostá spokojenost a můžeme jen doporučit!

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Pani doktorka je nejlepší, vždy pomohla a také jsem se na ni těšila je milá a hodná ma hezký přístup dětem.

• Užasná paní doktorka, takových je v dnešní době málo, cením si jejího indoviduálního přístupu, pečlivá, příjemná, starostlivá, vždy usměvavá. Sestřička také příjemná. Jediné negativum, že se tam těžko člověk dovolá. Tuto paní doktorku doporučuji!!!! Andrea s dcerou Vaneskou

• výborná dětská doktorka

• Paní doktorka byla mou lékařkou i mé sestry, já u mám malého syna a poprosila jí jestli by ho nepřijala, protože lepší lékařku neznám. |Příjemná, usměvavá, pozitivní člověk!!! jsem moc ráda, že k ní můžeme chodit. :-)

• když jsme si před 15 lety dovezli syna z kojeňáku,byl hodně nemocný a skončili jsme na pohotovosti,kde měla službu p.doktorka.pomohla nám,a to i tak,že Toma přijala mezi své pacienty.s její pomocí jsme zvládli všecky nemoci.když jsme za 2,5roku ještě k ní přišli s děvčátkem,přijala i ji.naše děti nebyly zdravé,a přesto jsou z nich dnes správní zdraví puberťáci.a to díky této p.doktorce.mám ji ráda jako rodič,vždy nám pomohla.můžu jen všem doporučit.myslím,že jsme p.doktorku vyhráli v loterii.a přeju jí jen to nejlepší.spokojená maminka.

• po odborné stránce nedoporučuji . petr

• S touhle paní doktorkou jsem nadmíru spokojená, vždy diagnostikovala nemoci mých dětí na jedničku, vždy příjemná a chápající. Sestřička od paní doktorky také velice milá, ochotná a pokaždé nám ve všem vyšla vstříc. Nemám slov, takových lékařů a takového zdrav. personálu by mělo být více.

• výborný praktický lékař