Anna Hrubá
Praktický lékař pro děti a dorost

Olomoucká 19, Prostějov 79601

• Bohužel doktorka nám nevyhovovala. Pořád řešila jen samé tabulky, jak dítě prospívá. Když nám v 7,5 měsících nesedělo, tak nám řekla, že to není normální a že musí chodit na rehabilitace, protože ji děti běžně sedí už v šesti měsících ( možná jen maminky nejsou tak upřímné). Naše dítě doktorku přímo nesnášelo a dostávalo záchvaty pláče jen, co jí vidělo. Na nás byla příliš strojená a děti brala jak na běžícím pásu. Nakonec jsme odešli k jiné doktorce a od té doby nemáme záchvaty pláče. Dítě má novou doktorku moc rádo.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Velmi skvělá lékařka ,dokáže poradit ,pomoci i nad rámec svých povinností.Vždy je ochotná pomoci ,mohu jen vřele doporučit.

• skvělá lékařka i pedagožka, dovede vše vysvětlit a dělá dobře, protože jen opavdu poučený rodič dokáže spolupracovat. Ochotná nad rámec svých povinností, pečlivá, příjemná.

• milí přístupk dětem i k maminkám vždycky poradí i po telefonu když si nevíte rady

Příjemná paní doktorka i setřička. Výborný vztah k dětem mají. Jsem spokojená, děkujeme

chápavá, trpělivá, ohleduplná, komunikativní

Velice milá a vstřícná paní doktorka i sestřička. Nikdy mě neodbyla, vždy poradila, byť to byl dotaz jen telefonický. Pokud měla dcerka hodně vysoké teploty,na které dřív hodně trpívala, paní doktorka přijela k nám domů a dcerku prohlédla, nebo jsme ji mohly navštívit na dětském oddělení v nemocnici, pokud měla službu. Doporučuji všem nastávajícím maminkám, až budou vybírat dětského lékaře pro své miminko. Její přístup k maminkám i k dětem je profesionální a lidský.

• E

Skvělá paní doktorka a sestřička je taky super! Jsem moc ráda, že moje dcera má zajištěnou tak kvalitní zdravotní péči na velmi vysoké profesionální i lidské úrovni! Děkuji.

Je to výborná lékařka!!

• N

Paní doktorka i sestřička jsou velice milé, vstřícné, laskavé, pomohou a poradí i mimo pracdobu a k dětem mají hezký vztah. Moje děti k ní chodí rády, nebojí se, vždy dostanou malou sladkou odměnu a obrázek. Vřele doporučuji.