Telefonicky se lze objednat na běžné ORL vyšetření i do poraden na odpolední hodiny, pokud je to organizačně možné, v čase 8:00-17:00 od 3.1.2024 !
- Otorinolaryngologie
Pacienti, které ošetřuji
Masarykovo náměstí 2667, Pardubice I, Pardubice 530 02
Smetanova 830 - obvykle PONDĚLÍ 15:00-19:30, Choceň 56501
Petra
Chodím k panu doktorovi hodně let. A jsem moc spokojená s ním. Doporučuji. Ví co mě nemá dělat. Má zlaté ruce je hrozně hodný i sestřička. Dnes jsem byla na u něj s ušima. A musím jen chválit. Skvělý prostě. Mám moc pana doktora ráda. Jen mohu doporučit. Jsem s ním spokojená. Pane doktore moc děkuji za Vaši pomoc. Mám Vás ráda.
Helena D.
Úžasný člověk.Perfektní jednání.Pane doktore ,sestřičko děkuji Vám.
Karolína O.
Pan doktor je člověk na svém místě. Krásne vše vysvětlí a je empaticky. Dnes jsem byla na vysetreni se synem 3,5 roku a pan doktor a sestřička byli úplně úžasní. Pana doktora doporučuji všemi deseti.
Andrea H.
Na ceduli mají napsáno, že berou i neobjednané pacienty, i přesto však doporučuji se objednat, protože pan doktor tam má hodně lidí a určitě mu to akorát naruší harmonogram. Sama jsem tam přišla neobjednaná a moc nadšeni nebyli a upřímně se jim nedivím, byla plná čekárna. Lepší mít nějakou jistotu, pak je na vás i více času. Každopádně i tak se mi pan doktor snažil pomoci, předepsal léky a o všem poučil. Podle mě ví, o čem mluví. Jen toho má opravdu hodně. Časově vytížený. Ale není se čemu divit, prostředí je hezké a i ten přístup. Jen ta sestra by mohla být stejně upřímná jako ten doktor, člověk tam přijde a dozví se, že jim tam vlastně hrozně vadí, mohla mi to klidně říct do očí, nejsem hluchá a ani hloupá. :) A jak říkám, mám pochopení, ale nemají tedy potom uvádět, že berou i bez objednání, když se i přesto setkáte s takovým nepříjemným výrazem ve tváři.
Určitě bych nikam nevtrhla jenom tak, kdyby to tam jasně nebylo napsané, ale pro příště jsem poučena.• ORL ambulance - děti & dospělí - Pardubice - poliklinika Kolf - ORL HRDLIČKA s.r.o. • Jiný •
LS
Ačkoliv jsem nebyl objednán a pan doktor měl v čekárně mnoho pacientů i za nemocného kolegu, neodmítl mne k vyšetření. Vyšetření provedl pečlivě, bezbolestně, nálezy důkladně vysvětlil a doporučil léčbu, která, jak věřím, bude fungovat. Ordinaci pana doktora Hrdličky doporučuji. Jedná se opravdu o odborníka, který je navíc lidský a totéž platí i pro paní sestřičku. Děkuji Vám.
Petra Š.
U pana doktora jsem byla poprvé kvůli recidiv. zánětům nosohltanu. Díky preciznímu vyšetření byla zjištěna příčina a nasazena správná léčba, která zabrala okamžitě a odeznělo i dlouhotrvající pálení v krku. Jsem panu doktorovi velmi vděčná, protože díky pečlivé diagnostice a účinné léčbě jsem nemusela opět odkládat laserové odstranění dioptrii! Doporučuji
B
BM
Empatický a milý pan doktor, syn se velmi bojí ORL vyšetření po špatných zkušenostech jinde a MUDr. Hrdlička byl na něho opravdu moc hodný. Děkuji.
• POLIKLINIKA CHOCEŇ, a.s. • Jiný •
Katka
Pane doktore děkuji za dlouholetou pomoc mě i celé naší velké rodině. Pán Bůh zaplať za vše. Skvělý lékař. Velmi empatický k pacientům. Ještě jednou děkuji.
I
Iulian Pascu ,Romania
Excelent doctor,with a very nice nurse.Even i am romanian was no problem for him to talk with me,to explain me everything and this is really impresive.Thank You very much for your help !!!
• jiné místo • Jiný •
Simona N.
Pana doktora mohu jen doporučit. Je moc příjemný a umí to i s dětmi. Vše nám vysvětlil, žádný (ani z drobných, na první pohled zdánlivě nesouvisejících) symptomů nezlehčoval a vše důkladně vyšetřil. Mám v něj plnou důvěru, už bych nešla na jiné ORL.
28 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně mého problému s hlasivkami, který trvá něco kolem 1 roku
chtěla bych se zeptat ohledně mého problému s hlasivkami, který trvá něco kolem 1 roku. Pokaždé po delším hovoru, mě bolí v krku, chraptím a je pro mě velice namáhavé mluvit. Když se nacházím v hlučnějším prostředí, tak hlasivky ztrácím téměř hned. V krku mě pálí a večer…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
je potřeba přesné ORL vyšetření včetně lupenlaryngoskopie, vhodné vyloučit refluxní obtíže....
Dobrý den, je mi patnáct let. Už nějaký ten rok nepřetržitě plivu žluté/zelené hleny z krku. Minimálně jednou za dva týdny jsou s příměsí krve. Byla jsem u doktora a ten mi řekl, že mi mohla prasknout nějaká žilka (ale asi mi nepraská několikrát do měsíce). Tohle léto jsem měla minimálně třikrát…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
rodič a pacientka na ORL vyšetření v brzké době !