Jiráskova 3/1043, Rumburk 40801
Dokud chodí člověk jen s chřipkami a angínou tak v pohodě, když potřebuje poslat na specializované pracoviště tak je to spíš přemlouvání. Velmi opatrný než nasadí odpovídající léčbu
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor Straka je ferovej a čestnej chlap,jsem u něj od ledna a moc mně pomohl.Doktor který je ochotny přijit do ordinace o minimálně hodinu dřív kvůli vám aby mohl v klidu sepsat odvolani proti skracení invalidniho důchodu,tak to je u mně frovový člověk.Když jsem to požadoval od doktora Kořinka tak na mně akorat řval,kvůli jeho lenosti my skratili důchod a jedine co udělal bylo že mně poslal k psychiatrovy.Takže před panem doktorem Strakov smekam a vřele doporučují.Zdravý Francois.
Jiřina Chroustovská
Je velice příjemný a pečlivý
T
Tomáš Honsů
Velmi důsledný a pečlivý lékař, umí poradit.
Jiří H.
Jsem jeho pacient (i když ne příliš častý) už řadu let a nemohu si ho vynachválit. Pečlivý, přívětivý lékař, přesně takový jaký by měl dobrý lékař (podle mého n ázoru) být. Naprostá spokojenost.
Jitka
S tímto panem doktorem jsem se setkala jen jednou, když moje obvodní lékařka měla dovolenou. Naštval mě tím, že za to, že jsem k němu přišla, on vypsal ukončení neschopnosti a ani se na mě nepodíval, natož aby mě nějak vyšetřil, chtěl po mně 30,-. Již nikdy více, hrabe si do vlastní kapsy.