Americká 29a/358, Františkovy Lázně 35101
K tomuto zubaři chodím odmala. Je velmi hrubý, nenechá člověka domluvit a hraje si na arogantního borce. Když jsem byl v 8 třídě na společné kontrole se školou, vyběhl z ordinace a řval na celou chodbu ať se s tou slečnou nelíbáme, že má plesnivé zuby a nehorázně jí ztrapnil. Když jsem byl o několik let starší, dělal mi mou první plombu a chtěl mě uchlácholit na bílou plombu, i když jsem mu řekl že chci tmavou. Při kontrole jsem mu řekl že mě zub bolí a asi 3 minuty si do něj "rejpal", to samé s vrtačkou. Teď jsem půl roku nebyl na kontrole, tudíž půjdu opět a každopádně se nechám přeložit na jiného zubaře.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K panu doktorovi chodím už dost dlouho a Paulinec nemá pravdu!Doktor je vstřícný rád a ochotně vždycky vše vysvětlí a umí se vcítit do role pacienta.Pracuje jemně a kvalitně.Měl jsem možnost porovnat cenu podobného můstku co mi udělal, s kámošem z Prahy a nestačil jsem koukat že ten můj je nejen hezčí a lepšího materiálu ale skoro o polovinu levnější.
Je to neuvěřitelný BOREC a vynikající Doktor a hlavně člověk.
I
Inge
Opravdu když udělá zuby tak je to super.
Daniela
Navštěvovala jsem ho jako malé dítě a měla jsem ho velmi ráda. A myslím, že dítě si jen tak nějakého zubaře neoblíbí...
nic moc...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Maximální spokojenost s ochotou a přístupem ke mně - pacientovi. Opravdu jednička ve svěm oboru.