MUDr. Petr Gorun

Ústí nad Orlicí 1 adresa

B. Braun Avitum s.r.o., Dialyzační středisko

Čs. armády 1076, Ústí nad Orlicí 56201

• Z

Na dialýzu v Ústí nad Orlicí, kde je pan doktor Gorun primářem, chodím již tři roky. Za celou dobu jsem neshledal nic, na co bych si mohl stěžovat. Je vstřícný,pracovitý a lidský. Každému pacientovi se věnuje jednotlivě a osobně. Pod jeho vedením celé středisko vytváří pro pacienty příjemné prostředí, které dokresluje kolektiv příjemných sestřiček a dalších lékařů.

• H

Je to lékař co nelituje čas ,který věnoval pacientům , má zájem a má vědomosti .Doporučuji všem nemocným a potřebným.Je to nefrolog.

• Je pečlivý, spolehlivý, vstřícný, vyslechne, vysvětlí, pacient si opravdu připadá jako partner, a ne jako bezduchá troska, se kterou je cosi prováděno. Nebrání se i diskusi - je-li ze zdravotního hlediska možná. Je odborník na svém místě.
    Ale hlavně : NENÍ TO ALERGOLOG, PROBOHA ! Je to NEFROLOG (ledviny, dialýza...), tedy SPECIALISTA INTERNISTA.

• D

Příjemný,lidský,pečlivý .Pro mne je to Pan doktor,mohu všem jen vřele doporučit.

S takovým přístupem a ochotou jakou má pan doktor jsem se ještě nikdy nikde nesetkala, zachránil mi ledviny