Štefánikova 535, Hradec Králové 50011
Jan Síkora
K panu doktorovi chodim od svejch 6 ti let takze uz pres 30 let. A nikdy bych nemenil. Je to precizni odbornik chodej k nemu i obe moje deti , matka i otec.skoda ze doktori jsou taky jenom lidi . Netesim se na to az si budu jednou muset hledat nekoho jeho kvalit. Za celou moji rodinu. Naprosta spokojenost
• Sam. ord. lékaře spec. - oční • Jiný •
Yume Yoshiko
Zdravím!
Absolvovala jsem dneska u něj první prohlídku. Měl tam mladou, milou a ochotnou sestřičku. Vzali mě i bez objednání. Jen si člověk musel počkat.
Pan doktor má sice tuny různých papírů a knih, ale neubírá mu to na odbornosti. Je hodně pečlivý a trpělivý. Sice sem tam trošku zabručí, ale jen když člověk nepochopí hned, co po něm chce. Ale jinak je hrozně milý. :) Nevěřila jsem, že prohlídka trvá + - asi hodinu, od jiných očařů jsem odešla po půl hodině.
Každopádně za mě má pan doktor za pět dobrých. :)• • •
Martin
Navstivil jsem p. doktora Srutka po delsi dobe a musim si opetovne potvrdit, ze perfektni profesionalita, pristup k pacientum a vse jen v preciznim a odbornem vysetreni je v superlativu. Mohu jen vrele doporucit.
pana doktora jsem navstevovala v r. 2000-2006,vysetroval i meho post.syna.Dr.Srutek je velmi peclivy/vylecil mi komplikovany zanet oci/a k memu synovi(sluch.postizeny)se choval velmi trpelive!Co se tyce "narku" na jeho chovani-kazdy jsme nejaky.Ti,kteri kritizuji,asi mnoho neprozili.Po prestehovani navstevuji jineho lekare.Doktora Srutka vrele doporucuji!
doporučuji
Pan doktor je specialista, který si navzdory absenci podpory ze stran ministerstev apod stále doplňuje vzdělání. Chodím k němu odmalička a jen díky němu dodnes vidím. V porodnici nepoznali silnou vadu obou očí(r.1987), ale pak trochu náhodou mě viděl pan doktor a okamžitě mě "prohnal" spostou vyšetření. Uznám, že má trochu svou hlavu,ale každý si muže vybrat - odborník byť lehce svý nebo milý a úslužný doktor,ale zase bez znalostí. Myslím,že najít od obojího to dobré je nadlidský výkon. A na druhou stranu pracuji také v nemocniční laboratoři a pokud někteří lidé (věk 20-50, NE babičky) si ani po desáté nemají snahu zapamatovat ani jak mají brát léky popř si je ani nevyzvednou a k vyšetřením se systematicky NEdostavují,tak to je pak těžké!!
Těžko hodnotit, je to evidentně velice dobrý odborník, ale povahově poněkud nevypočitatelný.
vždy ochotný, příjemný, velice pečlivý.
Že je pan doktor neruda, to je fakt. Citlivky ale mohou navštěvovat někoho jiného. Já k němu chodím od pěti let (od roku 1987) a je to specialista na svým místě. Vždycky mi poradil a vyšetření nikdy neodbil. To jak se chová ke svým sestrám je jeho věc, ale když na něj budete příjemní a normálně si s ním budete povídat, tak vás neukousne a naopak vám pomůže..... A nedivte se, že je protivnej na babičky, parkrát jsem to viděla a dostat z nich odpověď na jednoduchou otázku je k zbláznění, kdybyste se ptali po desátý za den, taky budete protivní....
Pečlivý, nicméně někdy nepříjemný - třeba i do telefonu. A recept na brýle mi naposledy předepsal na staré bydliště a staré jméno.