Masarykovo náměstí 35, Kyjov 69701
Hanna S.
Po odmítnutí ošetření v nemocnici v Kyjově, že si mám přikládat led a vydržet, až přijede můj ortoped z dovolené - úraz kolene, se mě ujal MUDr. Pavel Kopeček. Zážitek neuvěřitelný!!! Milý, příjemný, maximálně profesionální bezbolestný zákrok, všechno podrobně vysvětlil. Kéž by bylo takových doktorů více.
• Ortopedická ambulance • Jiný •
Mgr.Lenka Němcová
Pan Mudr.Pavel Kopeček je velmi erudovaný lékař s přívětivým vztahem k pacientovi. Velmi si vážím jeho etického i profesionálního přístupu.
• Ortopedická ambulance • Jiný •
sftr
Mohu vřele doporučit. byl ochotný, vstřícný,možná trošičku roztěkany, ale každý jsme nějaký. ambulanci mohu doporučit i sestřičku. pokud budu opět potřebovat ortopedii,tak půjdu zase tam.Je mnoho lidí,mnoho názorů,každému " sedne" někdo jiný. Já jsem byla velmi spokojená i s chováním sestřičky.
Račanský
Absolutní neochota, drzé a arogantní vystupování zdravotní sestry pana Kopečka. Už jenom kvůli tomuto nedoporučuji. Jsou jistě ortopedické ambulance, ktere si pacientů váží.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
pan doktor je zmateny neumi vysvetlit podstatu potíží stale meni nazor a lecbu...uz jsem od nej odesla a nechci delat reklamu jinemu lekari,je lepsi ale ke Kopeckovi jiste uz ne.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vřele nedoporučuji, po roce, kdy mi operoval koleno si nemůžu kleknout, pořádně sednout a vždy se mi dostane odpověď, že je to normální.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Doporučuji pana doktora.Vstřícný přístup,snaha vyléčit.Upozorní i na možné nepříjemné vedlejší následky léčení.Lidský přístup.
Bohužel já musím napsat jen neutrální hodnocení. U pana doktora se léčím s patními ostruhami. Po klasických léčebných metodách léčení patních ostruh mi navrhl terapii rázovou vlnou, o které tvrdil, že na 95% pomůže. Terapii nehradí pojišťovna. Po ukončení terapie, za kterou jsem celkem zaplatila přes 1500 Kč, nepřišel žádný výsledek a nohy byly bolestivé dál.
Další léčebnou metodu pan doktor nenavrhl s konstatováním, že bolest musím vydržet. Při návštěva jiného ortopeda jsem se dozvěděla jiné a další léčebné metody, o kterých MUDr. Kopeček neměl bohužel ani ponětí. Myslím, že jako lékař je průměrný, alespon dle mé zkušenosti.• • •
Patří mezi nejlepší doktory, vždy mi pomohl
úžasný pan doktor...babička na něho stále vzpomíná :)