MUDr. Pavel Janeček

Sam.ord. lékaře spec. - ortopedie

Žižkova 271/IV, Vysoké Mýto 56601

Sam.ord. lékaře spec. - ortopedie

Hradecká 167, Vysoké Mýto 56601

Pana doktora znám především z devadesátých let, kdy působil v GDLPP dnes Hamzova léčebna jako dětský ortoped na pavilonu C pod vedením prim MUDr. Feltla. Byl vždy klienty i jejich rodiči oblíben pro jeho erudovaný empatický přístup.

• jiné místo Jiný  •

Empatické a erudované vyšetření.
    Děkujeme.
    Pan doktor umí vyslechnout pacienta a plně se mu věnovat.
    Libuše Josefy

• Sam.ord. lékaře spec. - ortopedie bolest nožní klenby  •

• Mudr Janeček,je dobrej ve svym oboru,ochotný,vlidný a starostlivý.Mohu jen doporučit.

• Velice děkuji panu doktorovi.Obešla jsem 4 nemocnice a nikde mi nechtěli předepsat kolení ortesu,prý je drahá.U pana doktora jsem ji dostala bez řečí a s ochotou.Ještě jednou dík.

• Nedoporučuji!!!

• Jen slepí by si nevšiml, že většina kladných hodnocení je psána opakovaně ze stejných IP adres.
    Ač jsem byla u pana doktora pouze pro recept, pojišťovně účtuje úkony které my nikdy nedělal. Zvažuji jeho udání.

• Přišli jsme k panu doktorovi na doporučení známých,kteří jsou s léčbou spokojeni. Také my jsme odcházeli velice spokojeni.J.V.

• Po několika návštěvách jiných ortopedů v mi teprve dr.Janeček stanovil správnou diagnózu a zahájil správnou léčbu. Mohu ho doporučit ostatním.

• MUDr Janeček je erudovaný lékář, který mi několikrát velmi pomohl. Hodnotím ho velmi kladně.

• Vlídný lékař,jazykově i odborně vybaven,pomohl mi,proto hodnotím jako velmi dobrý.Z.J.