Pavel Andrýsek

Nový Jičín 1 adresa

Odborný lékař ortopedie

Tyršova 21, Nový Jičín 74101

• D

Syna(14 let), který hraje závodně volejbal, začal bolet kotník a tak jsme navštívili ordinaci pana doktora Andrýska. Udělal okamžitě rentgen, objevil v lezní kosti větší cistu a obratem zajistil ve fakultní nemocnici Brno přednostní operaci. Hrozilo proražení kloubu s trvalými následky.
    Vše se podařilo doléčit a my jsme panu doktorovi vděční za jeho profesionální přístup. Nebyla tam žádná arogance, jen je pravda, že telefonicky si v této ordinaci domluvit termín návštěvy není vůbec jednoduché. Asi je třeba si uvědomit, že volající nemůže mít přednost před těmi, kteří čekají na vyšetření v čekárně.

D.Kusák

• Odborný lékař ortopedie Jiný  •

• X

Jsem spokojená s ošetřením a přístupem k panu doktorovi už chodím několik let

• Odborný lékař ortopedie Jiný  •

• N

Chodila jsem k němu jako dítě.Moje mamka ho upozornila s podezřením že mám ploché nohy ale on bez žádného jiného vyšetření začal léčit skoliózu páteře řešením koreztu nosila jsem ho skoro 3 roky a když jsem chtěla nový tak mi řekl v patnácti letech moc jíš nemáš nárok na další,, nevím co čekal když se v tom nedalo hýbat.. tak už vypisoval papíry na operaci po 5 letech mi zjistili že jsem operaci podstoupila a korzet nosila téměř zbytečně jelikož problém byl v nohou. Takže já určitě nedoporučuji..

• Odborný lékař ortopedie  •

• T

Myslela jsem, že mi pomůže, píchal mi injekce, které nebyli levné a pak řekl, že jsem zcela zdravá a nepotřebuji žádnou lékařskou pomoc. Po další návštěvě mi řekl, že jestli chci uvolnění z TV, tak že mám uvažovat o operaci, jinak že mi ho nenapíše.
    Nechápu proč se zmiňoval o operaci, když řekl, že žádnou lékařskou péči nepotřebuji a že jsem zcela zdravá...

Myslel jsem si že vše rozchodím bez lékaře, ale nešlo to. Naštěstí je tu pan doktor Andrýsek, který mi pomohl a nyní nemám problém s další návštěvou. Profesionální a přitom příjemné jednání. Z mé strany naprostá spokojenost.

Byla jsem tam,jen 2krát s dcerou a už nikdy více,arogantní chování pana doktora mě šokovalo a i dceru natolik,že z představy další kontroly nemůže spát a bojí se k němu jít. Má skoliózu a pan doktor jí řekl,že jí tam nemá co bolet a rozmyslí si,co v tělocviku dělat nechce a naznačoval nevhodným způsobem,že se chce ulívat z tělocviku.Celkem se mi jeho přístup nelíbil a raději okamžitě hledám jiného ortopeda.

Velice dobrý je v radách typu "Musíte shodit kila" po oblíbeném vážení (na váze). Jinak rád objednává k nové návštěvě bez nějakých léčebných zákroků.

• Dlouho jsem si myslel, že ortopeda nebudu potřebovat. Mýlil jsem se! Ještě, že je tu pan MUDr Andrýsek. Předcházející dobrá pověst nelhala!

• Odborník na svém místě.

• N

ja sem spokojena i rodiče jsou spokojeni