Dobrý den, před dvěma měsíci jsem měla první pohlavní styk. Používám ochranu, avšak před několika
před dvěma měsíci jsem měla první pohlavní styk. Používám ochranu, avšak před několika týdny jsem měla nechráněný styk (ejakulace ''mimo'') . Bohužel se tento měsíc zatím nedostavila menstruace, pouze jsem jeden den zpozorovala takové ''špinění''.Je možnost, že jsem těhotná?
Děkuji.
Děkuji.
Dobrý den,ano, můžete být těhotná. Udělejte si těhotenský test.
Obdobné otázky
- Dobrý den, já osobně nemám zase tak křivé zuby ale mám díru mezi zubama a chtěla bych fixní, kovová rovnátka. A chtěla bych se zeptat, je čistě na pacientovi to, že by chtěl rovnátka anebo to musí říct svému zubaři a čekat na doporučení? A také by mě zajímala cena jedné čelisti. Děkuji
- Dobrý den, již poměrně dlouhou dobu mě trápí bolest některých svalů. Lýtka mě bolí celá, ikdyž zatnu, ikdyž na ně zatlačím prstem a potom je tu předloktí, biceps a stehna, ale tam mě to bolú při zatlačení prstem jen u úponů. Nevěděl by někdo náhodou co to je, popřípadě co s tím? Děkuji. TK
- Dobrý den, podstoupila jsem laserové odstranění chloupků. Již bylo třetí a předtím jsem neměla žádný problém, ale teď jakoby se chloupky vypálily do kůže. Už je to čtyři dny od ošetření a stále to vypadá jako by tam ty chloupky byly až na to že ty “šrámky” jsou černočervené. Zmizí to vůbec? A jak dlouho…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda existuje nějaká vakcína, nebo očkování proti kvasinkam a také pořád špiním,po stolici, po styku i krvácím dva dny, mám rok po císařském řezu a od té doby problémy se záněty a kvasinkami a do toho se přidalo i to krvácení a špinění mimo cyklus. Děkuji
- Mam cystu na ledvinach a zlucovy kamen 3.5mmDoktor mi řekl , že je to v pohodě. Je mi 60let
- Dobrý den, jak se mám bránit? Odborný lékař kardiolog my předepsal léky na krevní tlak, které my vyhovují, obvodní lékař my tyto léky předepsat nechce a předepisuje léky jiné, které nepomáhají, všichni asi víme PROČ, ale jak se bránit?
- Je pravda, že vše co nám při komunikaci chtějí "cizí" lidé, souvisí s názorem našeho otce nebo matky?
- Dobrý den syn má oteklou celou dáseň rudne mu nemůže polykat a moc otevřít pusu ošetří ho zubař?nevím kam ale jít zubaře nemáme svýho poblíž a na pohotovosti toho myslím moc neudělají
- Dobrý den mám dotaz před osmy mesici jsem podstoupila interupci pomocí pilulky byla to má 3 interupci a momentálně jsem znovu v jiném stavu chtěla bych jse zeptat jestli je to nějak nebezpečné že bych šla tak brzo po sobě na další interupci a popřípadě jestli by mi hrozilo že bych v budoucnu nemohla…
- Dobrý den, měla jsem zlomeninu kosti hlezenni (zavřená) a zlomeniny jiných částí berce(zavřená) sádra 6 týdnů. Po sundání jsou kotníky oteklé prsty taky a bolí to. Jak cvičit aby se noha dostala do původního stavu (fixace byla zahnuta do prava jako hokejka) Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: