Dobry den,chci se zeptat o co by se mohlo jednat, uz tyden pretrvava nevolnost,2x jsem zvracela z toho jednou "cernou hmotu",kasovita zluta stolice jen
rano, motani hlavy, k tomu me boli zada,hrudnik obcas boli i rameno a spatne se mi dycha. Byla jsem.na pohotovosti a tam mi bylo receno,ze je to strevni chripka a ze mam dojit k obvodacce na vyter. Me se to ale moc nezda, uz jsem zhubla 5 kg. Dekuji za radu.
Dobrý den, s největší pravděpodobností se opravdu jedná o střevní chřipku. Pokud máte jakékoliv pochybnosti a svém zdravotním stavu je opravdu nejlepším řešením návštěva vašeho praktického lékaře, který může odeslat stěr z konečníku na bakteriologické vyšetření, případně vzorek stolice na virologii či provést další potřebná vyšetření k vyloučení příp. jiných onemocnění trávicího systému.
Obdobné otázky
- Dobrý mám takový problém při masturbaci mi vytece taková žlutá kapka která je lepkave a není obsahem spermie je mi 13 let a myslím si že ještě nejspíš nemám vyvinute spermie. A při první mocenim nic vše v pohodě ale třeba 15 min po masturbaci me chvilku pálí penis nevíte jinak zadne jiné příznaky nemám…
- Dobry den prosim vas chtel a bych se vas zeptat boli mi leva strana nohy a koleno I'd ty doby Co sem se prastila v praci do nohy us he tomu 3 mesice a kdyz namaham nihu tak boli sem kurak chytla sem alergickou reakci v praci z chemikalii a kdyz kourim tak mi natecou mandle nemuzu kourit mohli by ste…
- Dobrý den. Může se něco stát při vdechnuti vody s trochou šampónu, který tekl z hlavy? Nevím zda k vdechnuti došlo, kaslani poté se neobjevilo. Může se něco stát? Je nějaký přípravek na vyčištění plic nebo se to odtud dostane samo? Popřípadě jaké mohou být příznaky následků? Muze dojít k zápalu plic?…
- Dobrý den, 10.1. mi bude 15 a už třetí den mě svědí pochva, při močení to trošku štípe a předevčírem jsem měla hnědočervený výtok, dnes už je jen bílý podobný konzistenci bílku z vajíčka. Menstruaci mám pravidelnou po 27 dnech a skončila mi asi před 5 dny. Nevíte co by to mohlo být? Už jsem to takhle…
- Dobrý večer. Už skoro rok se snažím otěhotnět ale stále se to nedaří. Ovulaci si kontroluji, bazalni teplotu merim. Prosím o radu jak podpořit snažení
- Dobrý den. Dá se přenést žloutenka oliznutim slin na lzicce po někom pokud je člověk očkováný proti žloutence? Jak by se projevovala? Mockrát děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: