Dobry den prosim vas chtel a bych se vas zeptat boli mi leva strana nohy a koleno I'd ty doby Co sem se prastila v praci do nohy us he tomu 3 mesice a kdyz namaham nihu tak boli sem kurak chytla sem alergickou reakci v praci z chemikalii a kdyz kourim tak mi natecou mandle nemuzu kourit mohli by ste mi odpovedet Co to znamena dekujj
nelečená kontuse nebo malá fractura ,kterou nikdo nevyloučil se hojí i 3 měsíce a pak pakloub furt do konce
života zdraví IK
života zdraví IK
Obdobné otázky
- Dobrý den. Může se něco stát při vdechnuti vody s trochou šampónu, který tekl z hlavy? Nevím zda k vdechnuti došlo, kaslani poté se neobjevilo. Může se něco stát? Je nějaký přípravek na vyčištění plic nebo se to odtud dostane samo? Popřípadě jaké mohou být příznaky následků? Muze dojít k zápalu plic?…
- Dobrý den, 10.1. mi bude 15 a už třetí den mě svědí pochva, při močení to trošku štípe a předevčírem jsem měla hnědočervený výtok, dnes už je jen bílý podobný konzistenci bílku z vajíčka. Menstruaci mám pravidelnou po 27 dnech a skončila mi asi před 5 dny. Nevíte co by to mohlo být? Už jsem to takhle…
- Dobrý večer. Už skoro rok se snažím otěhotnět ale stále se to nedaří. Ovulaci si kontroluji, bazalni teplotu merim. Prosím o radu jak podpořit snažení
- Dobrý den. Dá se přenést žloutenka oliznutim slin na lzicce po někom pokud je člověk očkováný proti žloutence? Jak by se projevovala? Mockrát děkuji za odpověď a přeji hezký den.
- Dobry den. Uz dva tydny mne trapi kasel,ryma,bolest v krku. Po atb amoksiklav zhorseni stavu. Dostala jsem nove tbl Klacid 500 . Po trech dnech trochu uleva co se ryce bolesti v krku ale kasel uporny hlavne v noci. Koupila jsem si tussical sirup. Jenze mi vubec na noc nepomaha ,ale naopak. Jeste vic…
- Dobrý den. Přenášejí se některé závažnější nemoci slinami? Tj. olíznutí lžičky po někom. Kromě těch základních jako chřipka, atd. nějaké závažnější? Děkuji mockrát za odpověď. Krásné vánoce.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: