Dobrý den, pokud jste očkovaný/očkovaná proti infekční žloutence typu A, toto onemocnění Vámi popsaným způsobem nezískáte.
Obdobné otázky
- Dobrý den. Dá se přenést žloutenka oliznutim slin na lzicce po někom pokud je člověk očkováný proti žloutence? Jak by se projevovala? Mockrát děkuji za odpověď a přeji hezký den.
- Dobry den. Uz dva tydny mne trapi kasel,ryma,bolest v krku. Po atb amoksiklav zhorseni stavu. Dostala jsem nove tbl Klacid 500 . Po trech dnech trochu uleva co se ryce bolesti v krku ale kasel uporny hlavne v noci. Koupila jsem si tussical sirup. Jenze mi vubec na noc nepomaha ,ale naopak. Jeste vic…
- Dobrý den. Přenášejí se některé závažnější nemoci slinami? Tj. olíznutí lžičky po někom. Kromě těch základních jako chřipka, atd. nějaké závažnější? Děkuji mockrát za odpověď. Krásné vánoce.
- Dobrý den, před měsícem jsem měl orální sex s mužem. Asi dva týdny zpátky se mi udělal takový malý červený pupínek v tříslech. Nemění se ani se nechce zahojit. Myslíte, že by to mohl být příznak nějaké pohlavní choroby? Děkuji
- Dobrý den, s manželem se pokoušíme o miminko, tento měsíc jsem měla špinění v době očekáváné ms, poté se ms dostavila 11.12., silnější krvácení trvalo cca 6 dní, ale doteď špiním, mám bolesti v podbřišku a necítím se ve své kůži. Takovéto komplikace nemívám. Mohou tyto věci signalizovat spontánní potrat?…
- Dobrý den, Mám širší dotaz ohledně somatotypu a případné depilace diodovým laserem. Vjednom článku se v posledních odstavcích píše: Pokud se postup provede poprvé, musíte se před ním poradit s dermatologem. Díky němu bude možné určit, zda je odstranění depilace možné, na základě výsledků historie…
- Dobrý den. Už přes měsíc mě trápí bolest v krku.. Začalo to příšernou bolestí v krku a teplotou. Dostal jsem dvě injekce penicilinu a následně penbene na týden a byl proveden odběr krve (jaterní testy lehce nad normou a CRP 4). Byl proveden i výtěr z krku kde nebylo nic zjištěno (všechno v normálu) přitom…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: