Dotazy od pacientů (3)
Dobrý den, jsem prvorodička v 37tt a v posledních týdnech jsem si všimla, že miminko má často šk
jsem prvorodička v 37tt a v posledních týdnech jsem si všimla, že miminko má často škytavku- aspoň 2x denně. Škytavku má skoro každou noc, když ležím na boku. Je možné, že je něco v nepořádku s pupečníkem? Měla bych se zkontaktovat se svojím lékařem? Děkuji Vám.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Není třeba se znepokojovat.
Dobrý den, Asi před dvěma týdny jsem úspěšně zaléčila kvasinky, a následovalo asi dvou nebo třídení
Asi před dvěma týdny jsem úspěšně zaléčila kvasinky, a následovalo asi dvou nebo třídení krvácení, akorát dříve než je u mě obviklé, krev byla cítit jako normální krev, a žádné bolesti. Očekávala jsem tedy menstruaci v termínu, ale má týden spoždění. To je u mě obvyklé, hlavně…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den ,bez vyšetření težko můžu říci,proč jste krvácela.Rozhodně si udělejte těhotenský test, aby jste vyloučila souvislost s těhotenstvím. A co nejdříve navštivte svého gynekologa.
Dobrý den, před 10 dny jsem podstoupila odstranění kondylomat v oblasti vnitřních malých stydkých pysků CO2 laserem. I po 10 dnech mě stále pálí a bolí při močení a celkově mě ty místa po odstranění ještě bolí. Používám na to Bactroban a Macmiror. Jak dlouho to ještě tak může trvat?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud máte pocit,že to není v pořádku,tak navštivte svého gynekologa.
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…