Dotazy od pacientů (43)
Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně nedostavení periody, kdy je čas na vyhledání lékaře ( můj má b
mám prosím dotaz ohledně nedostavení periody, kdy je čas na vyhledání lékaře ( můj má bohužel 14 dovolenou)
Věk 44, silnější postava. Zpoždění je nyní 12 dní, perioda trvá přesně 5 dní z toho 2 dny silněji a 3 slabě, opakuje se také velmi pravidelně po 27 dnech. Výtok-…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
je čas na kontrolu .
Dr Samer Asad .
Dobrý den, moje dcera (25 let) má už rok problémy s menstruací. Střídají se u ní delší období krvácení s obdobími úplně bez menstruace. Gynekolog ji vyšetřil (včetně odběru krve, který si ale sama vyžádala) a řekl, že je v pořádku a že se stav časem sám upraví.
Obávám se, abychom něco…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den slečná by mělá mit vyšetřeni štitny žlazy + hormonalni profil pokud bude mit všecho v normě tak chce ultrazvuk během cyklu 2x .
s pozdravem .
Dobrý den mám dotaz. Je mi 16 let, a přítele nemám. S gynekologem jsme se dohodli na antikoncepci jelikož občas potřebuji s cyklem hýbat. Předepsal mi antikoncepci Ayreen. První prášek si mám vzít v první den menstruace. Ale MS mi má začít 2.2.2018 a zrovna bych si ji potřebovala o 3 dny posunout.…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den urcitě pokračovát bez přesatvký .
pozdravem .
Dr Samer Asad .
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat zmrazit vajíčka, i když zatím nemám žádný zdrav
chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat zmrazit vajíčka, i když zatím nemám žádný zdravotní problém. A pokud ano, tak kam zajít a kolik to stojí na dobu neurčitou?
Děkuji. MagdaODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den
je to záleži na vás pokud neni potřeba proč byt pod stimuláce .
Děkuji. MagdaODPOVĚĎ LÉKAŘE:
to mužete na program dárcovcvy a pár nechát zmrazít . pokud vám min než 30 let .
Mam takové tvrdé pod bříško spis upne díle
Mam takové tvrdé pod bříško spis upne díle
Dobrý den
Dobrý den, chtela bych se zeptat 4.12 2017 mi byl laparoskopicky odstranen levy vejcovod kvuli mimodeloznim tehotenstvi. V nemocnici mi rekli ze mam nechat projit 2x menstruaci a muzem se snazit dal o dite. Menstruace se mi dostavila 2den po operaci (nevim zda to mam povazovat za menstruaci nebo…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den prvni krvaceni je po vykonu ne počitá a radej počkát na dálši meneses .
Dr Samer Asaad .
Dobry den muze se stat ze jsi doktor nevdimne 9 tydnu ze plod nema srdicko.dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Pokud má ultrazvuk , musi byt AS.
s pozdravem .
Dobry den chtela bych jse zeptat jestli jse muze stat ze potratova pilulka muze byt podana po 9 tydnu tehotenstvi.Dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den určitě to muže
s pozdravem
Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně problému, který se týká mého prsu. Před rokem jsem si v pravém prsu nahmatala bouličku. Bohužel jsem si nikdy prsa neprohmatávala pravidelně, a proto jsem nevěděla, jestli tam byla vždy, nebo ne. Navštívila jsem svoji gynekoložku, která bouličku nahmatala…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý večer zkusím vám pomoc pokud mohou
S pozdravem
Dr směr Asad
dobrý den, v létě mi v nemocnici zjistili že mám endometriózu.Moje paní doktorka mi předepsala na t
dobrý den,
v létě mi v nemocnici zjistili že mám endometriózu.Moje paní doktorka mi předepsala na tři měsíce Visanne a potom že mi nasadí Mirenu aby už tolik nekrvácela.Během brání Visanne jsem měla po celou dobu nežádoucí účinky jako průjem a při náhodném odběru moče u obvodní doktorky…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý večer vaše diagnóza chce odborný pracoviště můžete na konzilium a podle toho zkusím vám pomoc
S pozdravem
Dr Samer Asad
Dobrý den, jsem již plnoletá a stále jsem nebyla ani na jedné prohlídce. Je nutné tam chodit pokud
jsem již plnoletá a stále jsem nebyla ani na jedné prohlídce. Je nutné tam chodit pokud nemám problémy? A jinak bych se chtěla zeptat zda berete nové pacienty? DěkujiODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den
preventivni prphlidku káždy rok .
s pozdravem . dr samer asad .
Zdravim chci se zeptat jestli moc vadi ze jsem si vzala včera (pondělí) kolem 16:00 hodin prasek jako vždy a další hned chvilku po pulnoci jako za úterý jsem si to uvědomila až po chvili a beru ji už dost dlouho a jestli se musíme nějak s přítelem omezovat dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den nemusite se bát
štasný a veselý .
dr samer Asad .
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy je vhodné jít na prohlídku, když jsem jsem měla pozitivní těh
chtěla jsem se zeptat, kdy je vhodné jít na prohlídku, když jsem jsem měla pozitivní těhotenský test a mám 9 dní zpoždění po očekávané mestruaci?
Děkuji za odpověďODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den
co nejdřiv .
Dr Samer ASAD
Urgentní příjem
Mám urgentní problém, již cca 14 dní mám menstruaci a poměrně intenzivní, vzal byste mě i dříve než máte volné termíny v kalendáři.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Neni problém . kdy koliv dle obej kalendář .
dr samer Asad
Nepravidelna menstruace
Dobry den.Nemam pravidelnou menstruaci.mohu se zeptat jak cato se mame snazit s partnerem o miminko za tyden?sex mame 3x mesicne.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den od 9 den mensesu denně dopročuju tyden potom je záléži na vás .
Hormonalni nerovnovaha
Dobry den, lze ve vasi ordinaci lecit hormonalni nerovnovahy jinak, nez antikoncepci? Nejakou alternativni cestou? Mam nepravidelnou mens., akne a padaji mi vlasy, ale nechci zit na HA cely zivot, jako mi doporucila moje pani doktorka..
Je mozne si u vas take nechat udelat hormonalni…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den určitě lze to řešit alternativnim cestu žleži celkové na věk hormonalni profil .
s pozdravem . a přijmám nový pacientky
Zevní obrat mimi ve 37. týdnu
jsem ve 37. týdnu a miminko je stále v poloze KP. Je možné provést zevním hmatem obrat? Jak to probíhá a jaké jsou ceny?
Děkuji, hezký denODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den Kp , poloha je indikace u prvu rodiček k operativni ukončení ale obrát je neni 100 % ale budu se snážit vám pomoci .
nitroděložní tělísko Mirena
Dobrý den pane doktore,
chtěla bych se zeptat, zda také "zavádíte" nitroděložní tělíska ? Pokud ano, jaká je cena ?
Děkuji za vaši odpověďODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den
Závadím , IUD VŠECH DRUHU ale musi před zavaděním vyšetřeni aby nebyla kontraindikace nebo infekce .
zavadi to od 2 dne mensesu a stoje dle druhu .
objednání pro první návštěvu
ráda bych se zeptala, zda je možné objednat se přes online kalendář i v případě, že bych se k Vám ráda přestoupila jako nová pacientka, tudíž na první návštěvu.
děkujiODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den
Ano , mužete se obejdnat přes online kálendář .
Často kladené dotazy
Dobrý den, synovi 18 měsíců se udělali molousky, byli jsme na kožním, tam říkají že je to furt okey
Dobrý den, v případě že se jedná o molluscum contagiosum, tak se prosím ihned…