Dotazy od pacientů (12)
Dobrý den shaním zubního lékaře nevíte kde přibírají Pelhřimov moje paní doktorka šla do duchodu
ano prijmame.
Trindadent
Dobrý den, mám mnoho let (asi od doby, co mi začaly růst druhé zuby) jizvy na vnitřní straně tváří tzv. "rozkousané tváře". Zubař to přičetl velikosti zubů a jejich rozpoložení, proto mi v dětství nasadil rovnátka, aby se mi mi zuby lépe v puse srovnaly/vešly a dál to neřešil. Do krve…
Dobry den,
objednejte se na osobni prohlidku u Ruje Trindade.
Trindadent
Dobrý den, jsem z Plzně. Mám šílený strach ze zubařů, měla jsem špatné zubaře a prožila si spoustu bolesti a tak u mě vznikl strach jen překročit práh zubní ordinace, ke svému zubaři už opravdu jít nechci a tak hledám nového schopného zubaře který bude mít trpělivost s někým jako jsem já (vůči…
Dobry den,
muzete k nam objednat telefinicky.
. Rui Trindade je vybornz na fobie.
Trindadent
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli stále nabírate nové pacienty?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli stále nabírate nové pacienty?
Ano, zavoljte.
Trindadent
Dobrý den,chtěla sem se zeptat, dělá se mi boule na tváři , myslim ze to bude od zubu,protože mi vypadla blomba a paní zubarka už mě nechtěla vzít ,moc se bojím zubaře.Bylo by možné sehnat jiného zubaře.Dekuji
Dobry den,
muzete na nas obratit, mame dobrou skusenost s pacieti ktere maji fobie.
Jsme soukroma ordinace, neprijmame VZP a dalsi socialni pojisteni.
Trindadent
Dobrý den dostala jsem na vás doporučení tak se chci zeptat jestli nabíráte nové pacienty nebo jestli nevíte o nějakém kolegovy kolegyni kteří by nabírali pacienty akutně sháníme s manželem děkuji
pribirame nove pacienty.
Zavolejte a domluvime termin.
Dekuji,
Trindadent
Dobrý den.Hledám nového zubaře , který rozumí své práci je chápaví,citliví i trpělivý a má rád a rozumí i malým dětem. A který má na srdci především pomoct a spokojenost svých pacientům.Který spíše myslí jak z pacientům tahat peníze a ne, jak jim spíše pomoct i poradit lepší a účinnější postup…
Dobry den,
muzete se objednat k nam.
Uvedomte si ze nemame smlouvy s pojistovnami.
Trindadent.com
Dobrý den,mám fobii že zubaře. Zuby mám ve strašně stavu a několik měsíců zánět v dasnich, který zatím moc nebolí. Jelikož jsem X let nebyla u zubaře, tak žádného nemám.Chci svou situaci neprodleně řešit. Strachje ovšem silnější protivník ???? V Pardubické nemocnici řekly sestře mého pediatra,…
Dobry den,
hodne se k nam obrati lidi ktere ma fobie.
Doktor Trindade je na fobie vyborny, leci to.
Zadny dospely pacient v nase ordinace nepotrebova sedaci. A strach zmizel.…
Dobrý den, hledám dobrého zubaře, který by mi spravil zuby moje předchozí zubařka mě vždy objednala za měsíc i více, ikdyž situace byla urgentní navíc jsem i přes objednání čekala v čekárně i několik hodin což mělo za příčinu že už jsem něakou dobu u zubaře nebyla. Chtěla bych se zeptat zda přijímáte…
Dobrz den,
ano pribirame pacienty, jen nepracujeme s VZP a dalsi socialni pojisteni a taky mame dost dlouhu cekaci lhutu.
S pratelskym pozdravem,
Trindadent
Dobrý den mám spíš prosbu mám mladého muže a potřeboval by vaší pomoc má velké bolesti zubů a už dva dny hledá pomoc nikde se mu zatím nepovedlo dostat lékařské ošetření pro to se ptám pomohl byste mu od bolesti prosím . Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den, zavolejte se a pokusime vas objednat
Dobrý den můžu se zeptat jestly máte volný jestly berete děti mám to kousek od vás děkuji
Ano, objednejte si. Dekujeme
Dobréj den bil jsem své zubarki stín ze mu zůstal kořen tak mi to skousela vitahnout ale nedalose i po 2 injekci furt sem cejtil bolest tak me poslala na stomatologii mám obavu jestli to půjde umrtvit při tam kam hnis dekuji
Dobry den,
musite prijt na konsultaci.
Dekuji
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…