Dotazy od pacientů (4)

• Dobrý den, mám nadváhu 117 kg a měřím 166 cm. Moje předešlá gynekoložka mi předepsat antikoncepci ne

Dobrý den, mám nadváhu 117 kg a měřím 166 cm. Moje předešlá gynekoložka mi předepsat antikoncepci nechtěla. Z důvodů nadváhy a mohla by se mi vyskytnout trombóza nebo voda na plicích. Také mám polycystické ovária (vyšší produkce mužského hormonu). Má současná lékařka mi předepsala antikoncepci…

MUDr. Martin Konečný

Musíte přestat žrát pak zhubnete a cyklus se upraví sám.

• Dobrý den.Je mi 16 let.Chtěl bych se zeptat.měřím kolem 170cm vážím asi 68KG.Chci se zeptat na velik

Dobrý den.Je mi 16 let.Chtěl bych se zeptat.měřím kolem 170cm vážím asi 68KG.Chci se zeptat na velikost penisu.Chtěl bych se zeptat zda je normální že mám velikost penisu 7 cm a když se projeví erekce mám kolem 18 cm.Nezdá se mi to normální.

MUDr. Martin Konečný

Máš malého ptáka doufám že aspoň velké konto

Asi před dvěma týdny jsem úspěšně zaléčila kvasinky, a následovalo asi dvou nebo třídení krvácení, akorát dříve než je u mě obviklé, krev byla cítit jako normální krev, a žádné bolesti. Očekávala jsem tedy menstruaci v termínu, ale má týden spoždění. To je u mě obvyklé, hlavně…

To je velmi špatné

• Dobrý den, před 10 dny jsem podstoupila odstranění kondylomat v oblasti vnitřních malých stydkých py

Dobrý den, před 10 dny jsem podstoupila odstranění kondylomat v oblasti vnitřních malých stydkých pysků CO2 laserem. I po 10 dnech mě stále pálí a bolí při močení a celkově mě ty místa po odstranění ještě bolí. Používám na to Bactroban a Macmiror. Jak dlouho to ještě tak může trvat?

Dlouho

Často kladené dotazy