Dotazy od pacientů (26)

• Dobrý den pane doktore jsem těhotna a nemužů najít lékaře aby mně vysetril tak by se chtěla zeptat j

Dobrý den pane doktore jsem těhotna a nemužů najít lékaře aby mně vysetril tak by se chtěla zeptat jestli přibírat pacienty Děkuji

DOBRY DEN,,GYNEKOLOGIE GEBAUER.
    Zavolejte si sestricce a ona vas objedna. diky

• Dobrý den, už skoro 3 týdny mě bolí v podbřišku a mívám i křeče .. Je jedno jestli sedím, ležím nebo

Dobrý den, už skoro 3 týdny mě bolí v podbřišku a mívám i křeče .. Je jedno jestli sedím, ležím nebo chodím... Boli mě to i tak... Bolest neni pořád.. Občas to přestane... Menstruace mi skončila před 6 dny... Akorát se bojím jít k lékaři... Mam z nich strach... A s přítelem se snažíme už rok…

MUDr. Lukáš Gebauer

Musím jen souhlasit s názory kolegů

• Dobry den. Mám delší dobu problém s vytokama bílá barva bez zápachu. Můj Dr. Mi vždy dá nějaké léky

Dobry den. Mám delší dobu problém s vytokama bílá barva bez zápachu. Můj Dr. Mi vždy dá nějaké léky ale nikdy to nezabere. Už menim Dr. Dekuji za odpověď.

MUDr. Lukáš Gebauer

Záleží zda máte nějaké potíže. Některé ženy mají hojný sekret poševní normálně. Ale nutno vidět. Takhle těžko posoudit.

• Dobri den pane Doktore byla jsem operovana bartolinky zlazi a rekonizaci delozniho cipku prosim vas

Dobri den pane Doktore byla jsem operovana bartolinky zlazi a rekonizaci delozniho cipku prosim vas o radu moc mne to pali zacala jsem krvacet tmavou krev neco mezi menstulaci a nevim co mam delat v českem krumlovje mi rekli na pohotovosti ze to nic neni a mam problem i sedetmuzete mi poradit…

zdravim,
    zalezi jak dlouho jste po techto zakrocich.
    MUzete vyplachovat klidne i odvarem ze salveje lekarske, Borova voda je fajn.
    Co se tyce bolesti je to individualni, ale…

• Dobrý den byla mi odstraněna cela štítná žláza 9.10.2017.Dva měsíce jsem neměla menstruaci.Delši dob

Dobrý den byla mi odstraněna cela štítná žláza 9.10.2017.Dva měsíce jsem neměla menstruaci.Delši dobu špinim.od 25.15,2017 do 26.1.2018.ted jsem silněji krvácela ma to charakter mences lékař mi doporučil at tyden počkám a pokud nepřestanu krvácet tak mam nasadit norethisteron vybrat celébaleni…

souhlasim s kolegy

chtěla bych se zeptat zda si mohu nechat zmrazit vajíčka, i když zatím nemám žádný zdravotní problém. A pokud ano, tak kam zajít a kolik to stojí na dobu neurčitou?

Děkuji. Magda

souhlasim s kolegy