Dotazy od pacientů (5)

Dobrý den, když se testuje verbální inteligence(jazyková), vadí při tom dyslexie.
    nebo ten výsledek není dyslexií ovlivnitelný.
    Děkuji za odpověď

Dr. Ludmila Haňková

Dobrý den, Záleží na metodě. Některé testy předpokládají samostatné čtení a řešení slovních úloh. Jiné ne.
    Haňková

• Lze řešit hypnózou problémy s otěhotněním?

Dobrý den, máme problém s otěhotněním, i když žádná objektivní příčina nebyla zjištěna, kromě vyššího věku obou. Zajímá mě, jestli lze řešit hypnózou?
    Děkuji.

Dr. Ludmila Haňková

Schopnost otěhotnět může byt do určitě míry ovlivněna psychicky. Avšak jednotný názor na to mezi odborníky není. Pokud žena prožívá větší stres a přetížení, může to dočasně reprodukční…

• Skřípání zubů

lze hypnózou odstranit u dospělého člověka noční skřípání zubů ?
    Předem děkuji za odpověď.

Dr. Ludmila Haňková

Dobrý den, upřímně řečeno tento problem jsem ješte tímto způsobem neřešila, ale můžeme to zkusit. Záruku výsledku však samozřejmě nemohu slíbit.
    S pozdravem,
    Mgr. Ludmila Haňková

• Sprosté chování

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli umíte odstranit hypnózou sprosté mluvení a kolik by to stálo?

Dr. Ludmila Haňková

Dobrý den, nerozumím vašemu dotazu, potřebuji vedet více.
    Haňková

• Hypnóza (prvně)

Dobrý den,děláte i čistě hypnózu? Před mnoha lety mi jedna léčitelka hypnózu doporučila. Nevěnovala jsem tomu pozornost. Nyní jsem dospěla k tomu, že bych ji chtěla i já sama.Děkuji za odpověd Eva

Dr. Ludmila Haňková

Dobrý den, ano, hypnozu používám k léčbě některých lidských problémů nebo poruch. Ale vždy je zapotřebí udělat diagnostiku a rozhodnout se, jestli pro daný druh problému bude vhodna. Pokud to chcete…