Dotazy od pacientů (3)

• Dobrý den, má dcera, v květnu jí budou 3 roky, je pořád nemocná, v říjnu minulého roku nastoupila do

Dobrý den, má dcera, v květnu jí budou 3 roky, je pořád nemocná, v říjnu minulého roku nastoupila do jeslí, od prosince má skoro pořád kašel, vůbec se mi to nelíbí a naše paní doktorka tvrdí, že je to jeslema, ale i když teď delší dobu do jeslí nechodí, situace je stejná. Předem moc děkuji za…

Doc. MUDr. Lubomír Kukla

Bylo by dobré, kdybyste se za mnou zastavili, abych dítě prošetřil a podle toho bychom zvolili další postup.
    Moje adresa je DZS - Kurská 2. Možností je více.

• hkjhgkjhgkjhgkjhgkjhgkjhg

mého syna bolí již třetí en břiicho. Je něco, co byste poradil? Mám s tímto problémy už delší dobu.

Vážení,
    nejlépe je zastavit se nebo zavolat, abych se mohl vyptat na další naprosto nezbytné otázky. (věk, stravování apod.)
    Srdečně zdravím
    l. Kukla

• Pouze kojení do 6. měsíce, hexavakcína

přemýšlím, že k Vám přejdeme se synem (5 měsíců). Jaký máte názor na výlučné kojení do ukončeného 6. měsíce? Náš pediatr nás od začátku tlačil do dokrmování kvůli nedostatečnému přibírání (poslední tři měsíce 100-150 gramů týdně). Malý je spokojený, PV 3060g, nyní v 5 měsících…

Milá paní,
    dotazů je hodně, z různých oblastí, bylo by lepší, kdybyste se mohla zastavit a vše probereme osobně, abych se mohl vyptat na další důležité souvislosti.
    Srdečně zdravím

Často kladené dotazy