Dotazy od pacientů (4)

• Dobrý den, mohl bych pokorně požádat o odpověď na moji otázku týkajicí se již dlouholetého problému

Dobrý den, mohl bych pokorně požádat o odpověď na moji otázku týkajicí se již dlouholetého problému s SI skloubením (křížokyčlního kloubu). Je mi skoro 30 let a už od školních let se mi jedou za čas objeví velké bolesti tohoto zkloubení. V posledních letech cca 2x-3x za rok. Bolest je stupňující…

Bc. Hana Brathová

Běžte na neurologii nebo na rehabilitaci

Mám bolesti zad v bederní části. Co je nejlepší proti bolesti a aby se bolest nevracela?

Posilovat hluboké stabilizační svaly

Dobrý den, chci se zeptat zda provádíte i metodu cvičení Ludmily Mojžíšové? Děkuji za odpověď.

Už ne.

• Dobrý den chci se prosim zeptat, již 2 a půl měsíce mám zablokovaná žebra a hrozné bolesti, po 6 inf

Dobrý den chci se prosim zeptat, již 2 a půl měsíce mám zablokovaná žebra a hrozné bolesti, po 6 infůzích jsem byla u rehabilitačního lékaře který mi žebra zmobilizoval a i bederní páteř odblokoval a esíčko. Po týdnu stále velké bolesti tak opět žebra a celou pravou stranu páteře od shora dolů…

Bc. Hana Brathová

Dobrý den, většinou jedna mobilizace nestačí, a pak je dobré to ještě zajistit např. Vojtovou metodou