Dotazy od pacientů (4)
Dobrý den, prosím jak staré musí být vyšetření ultrazvuku, nebo mamografu před operací prsou? Děkuji Hanka
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den paní Hanko, u nás požadujeme před operací poprsí vyšetření prsů maximálně 5 měsíců staré. Je možné, že požadavky různých pracovišť se mohou lišit.
s pozdravem za tým dr. Trupara,
Dobry vecer chodim k ortopedovi s bolestmi zad mam velke prsa a pan doktor se zminil o operaci prsou na zmenseni chtela bych se zeptat co takova operace obnasi a jak probiha a zda to neboli dekuji za odpoved s pozdravem
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
redukce (zmenšení) poprsí je operační zákrok prováděný v celkové narkóze. Nezbytná je vstupní konzultace s lékařem, na které vám vysvětlí operační postup, potenciální rizika a…
Dobry vecer mela bych zajem o zmenseni bricha asi se jedna o liposukci a zajimalo by me kolik by me tento zakrok vysel aspon priblizne dekuji za odpoved Radka
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, cena tumescentní liposukce břicha včetně potřebného liposukčního prádla u nás je 22.400,- Kč. Nezbytná je ovšem vstupní konzultace, kde si upřesníme typ a rozsah zákroku. V případě břicha…
Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla u vás podstoupit rekonstrukci prsou jedno mám a druhé je po mastektomii . A zda by mohla být operace bez krevní transfúze? Děkuji za pochopení S pozdravem Jana
Dobrý den paní Jano,
tento výkon na našem pracovišti neprovádíme. V Brně provádí zákroky ve fakultních nemocnicích (Sv. Anna a Bohunice). S pozdravem za tým dr. Trupara,
Alena…
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…