MUDr. Ondrej Mydla

Poděbrady 1 adresa

Anima Sana s.r.o., psychiatrická ordinace

Jiráskova 252, Poděbrady 290 01

• N

ty negativní jednohvězdička tady jsou nesmysl; pan doktor je vynikající a fajn a komunikuje LIDSKY s člověkěm, TO je rozhodující (že je nemocná celá společnosti agresivitou a arogancní na bázi moderně-nacistickéí scientologie, to je jiná věc); ...pouze se teď nelze dovolat na jejich číslo ... to nevím co se stalo, i operátor mi hlásil nedostuponost po více dnů ... informace na webu nejsou přesné a bohužel vypršela doména, to je dost chyba v komunikaci... no nic, zajedu se zeptat osobně znovu, dnes 12.4.2025 před 13h jsem tam byl ale nikdo nikde, což odpovídá až cedulce na dveřích k ordinaci; nevadí; příště; cheers;

• Anima Sana s.r.o., psychiatrická ordinace Jiný  •

Lékař co jen vydává zbytečně hodně léků a vůbec se nezajímá o vaše duševní zdraví.Kdyz už se snažíte komunikovat dopadne to pouze příslibem hospitalizace na nervové klinice a další vlnou léků

• jiné místo Jiný  •

• S

V roce 2018 jsem panu doktorovi vzal bratra, který se již po několikáté pokusil o sebevraždu. Pan doktor nás po asi půl hodině poslal domů, bratrovi řekl, že kdyby zjistil, že potřebuje tabletky, tak ať zavolá, jinak že má zavolat za měsíc a sdělit je-li OK. Bratr nikdy OK nebyl a viděl to každý kolem, jen pan doktor neviděl, nebo možná nechtěl. Bylo to poprvé co se mně povedlo k doktorovi bratra poslat, před tím, ale i potom to odmítal. Ta šance byla bohužel tímto okamžikem a neprofesionálním přístupem zmařena. Bratr si 10.7.2023 vzal život. Kdybych mohl vrátit čas, vezmu ho někam úplně jinam. Pan doktor by to dělat neměl.

• Anima Sana s.r.o., psychiatrická ordinace Jiný  •

• Bohužel se často dlouho čeká, což psychiku pacienta jen zhoršuje...s léky není problém,stačí si o ně telefonicky požádat

• V

Trpěl jsem hodně let depresemi, pokusil jsem se dokonce o sebevraždu, celý život jsem byl vysmátý,vzchopil jsem až po měsíčním pobytu v Kosmonosích ,
    film Přelet nad kukaččím hnízdě od Formana byl slabý odvar. Po příchodu pana doktora do Poděbrad, kdy vyzkoušel různé kombinace psychofarmak, důkladně se při sezeních pacientovi věnuje, nehledě na čas , zkrátka super, hlavně nechlastat, teď jsem O.K., doufám že to vydrží.

• Anima Sana s.r.o., psychiatrická ordinace Jiný  •

pan doktor je velice příjemný, milý člověk a profesionál. Moc mi pomohl a rozhodně bych ho doporučila i ostatním kdo zvažují objednání se.

• A

Nemám co vytknout.A mám pocit ,že takto jako pan mudr Mydla se mi ještě nevěnoval snad nikdo.Dekuji za dnešek.Pan doktor se o pacienta skutečně zajímá.Nikdy jsem od jiného doktora takovy přístup nezažila.Pana doktora pacient opravdu zajímá.Za sebe děkuji.

• Anima Sana s.r.o., psychiatrická ordinace Jiný  •

Skvělý empatický lékař, věnoval se mi více než hodinu. Můžu vřele doporučit. Odcházela jsem s dobrým pocitem.