Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Adámková
Výborná paní doktorka po všech stránkách!!! Moc jí za to děkuji .
Jiří
PANÍ DOKTORKA PÁVKOVÁ TO JE ANDĚL.UŽ LÉČÍ JENOM SLOVEM A POHLEDEM.JE TO MOJE SLUNÍČKO MEZI VŠEMI LÉKAŘI.VELMI VELMI PANÍ DOKTORKU PÁVKOVOU DOPORUČUJI.VŽDY SE K NÍ TĚŠÍM DO ORDINACE.JE TO MOC HODNÁ PANÍ.MOC A MOC SI JÍ VÁŽÍM I JEJÍ ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA JE MOC HODNÁ A PŘÍJEMNÁ.KÉŽ BY BYLO TĚCHTO LÉKAŘŮ VÍCE NA SVĚTĚ!JIRKA.
Eva
Pani doktorka je naše sluníčko,velmi kladný a lidský přístup k pacientům.Nejůžasnější je i to ,že jde příkladem synovi,který se určitě v životě jako lékař uplatní jako maminka.Díky
Svobodová
Nejlepší doktorka,jakou jsem kdy poznala,nejen velice milý a lidský přístup,ale i skvělá lékařka a to je důležité,je málo doktorů,kteří mají vzácně spojeny tyto 2věci.AT se jí daří.ještě musím podotknout,že i syn paní doktorky,který občas jíž bývá v její ordinaci zdědil nejen její podobu,ale i její přístup k lidem.Přeju mu hodně štěstí v lékařské praxi a mnoho spokojených pacientů jako má jeho maminka.Nesmím zapomenout na sestřičku -paní helenku,nezapře se,že jsou rodina,ani jí není cizí milý a profesionální přístup.Díky,že tato rodina se tomuto věnuje,dělají to s láskou a bezchybně!
~
Zatím nejlepší lékař, se kterým jsem kdy přišel do styku. Mohu všem vřele doporučiit. Super LIDSKÝ přístup k pacientovi opravdová snaha pomoci!!!
~
PANÍ DOKTORKA PÁVKOVÁ JE MOC HODNÁ A PŘÍJEMNÁ PANÍ DOKTORKA.VŽDY JSEM BYL S NÍ VELMI SPOKOJEN.KDYŽ MÁM U NÍ ABSOLVOVAT NĚJAKÉ VYŠETŘENÍ TAK SE NA NÍ MOC TĚŠÍM!JE TO MOJE NEJVĚTŠÍ SLUNÍČKO MEZI VŠEMI LÉKAŘI!ZNAL JSEM I JEJÍ TATÍNKA.BYL TO MOC HODNÝ ČLOVĚK,TAK JAKO JE PANÍ DOKTORKA PÁVKOVÁ.A JEJÍ ZDRAVOTNÍ SESTŘIČKA JE TAKY MOC HODNÁ.MÁM JÍ OBĚ MOC RÁD.A NA JEJICH TATÍNKA,TOHO SKVĚLÉHO ČLOVĚKA NIKDY NEZAPOMENU!JIRKA.
~
Paní doktorka je příkladný profesionál a její přístup k pacientům je v Poličce bezkonkurenční.
velice ochotná lékařka
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.