Mgr. Oldřiška Veselá

Klinická logopedie

Viniční 66, Brno

Přiblížit mapu

Z

Po změně původní logopedky jsme začali chodit k paní Veselé. Konečně začal syn dělat pokroky. Jsem spokojená a věřím, že se výsledky brzy dostaví. Paní logopedku Veselou doporučuji.

Nechápu takto vysoké hodnocení. Paní logopedka si klidně zapomene objednané dítě zapsat (což chápu, že se může stát) a pak se ani neobtěžuje s omluvou, naopak dává najevo jak ji její vinou vzniklá situace obtěžuje. Přísnost na děti by mi nevadila, ale její netrpělivost už ano. Lituji, že jsem ji vybrala.

Velmi odborně fundovaná a milá, s vynikajícím přístupem ke klietům

Nejlepší logopedka, jakou si lze přát, jinou nehledejte. Má ale dlouhé objednací doby - každému klientovi se totiž na rozdíl od pásové výroby v jiných logopedických zařízeních poctivě a dǔkladně. Je o ni veliký zájem - v Brně asi největší.

Vynikající logopedka. Doporučuji.

Hledám logopeda pro dceru, zaujalo mě vysoké hodnocení u paní Mgr., ale při podrobném prostudování hodnocení vidím, že počet hodnocení neopovídá počtu IP adres :( Paní magistro, pokud doufáte, že Vám falešné pozitivní reference přivedou nové klienty, tak vězte, že nás jste naprosto odradila - pochybuji, že člověk, který podvádí, má v práci s dětmi co nabídnout. Takovéto praktiky odsuzuji a děkuji provozovateli tohoto webu, že viditelnost IP adresy u hodnocení zprovoznil.

Perfektní logopedka. 100% doporučuji.

Vynikajici logopedka. Pomaha nikoli s natazenou dlani tak jako sanatoria, ale sr srdcem na dlani. Neni zlatokopka, ale skutecne pomaha, neshrabuje lacne body. Chcete-li tu nejlepsi logopedii, jdete za Mgr. Veselou.

Skvělá logopedka. Naučí i to, v čem ostatní logopedie neuspějí. Nechtějte dobrou logopedku, chtějte tu nejlepší. A tou je paní magistra Veselá.

Výborná logopedka. Nevím, jak jinde, ale v Brně je to jednička.