Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
ulevil mi od 5leté neskutečné bolesti a za to si ho budu vážit do konce života. Děkuji
Tereza Křížová
Jste hodný a sympatický člověk.Vše jste mi vysvětlil a poradil.Za to vám velmi děkuji.Doporučím Vás všem :).
Roman Hrobský
Před nedávnem mě dal doktor koleno dohromady a chtěl bych mu poděkovat.Po operaci mi taky vše vysvětlil a dnes už jen vzpomínám.Je to člověk odborník a jen před ním smekám.Děkuji a doporučuji!!!!
Roman Hrobský
Výborný doktor,dal mě dohromady koleno a po operaci mě vše vysvětlil.Je to člověk před kterým smekám,Nepíši hned jak se mi zadaří, ale tenhle člověk si to zaslouží.Děkuji a doporučuji!!!!!
~
Je to geniální lékař,ale i skvělej Člověk.Takových lékařů kdyby naše zdravotnictví mělo více...Asi 26 let jej znám jako souseda na chatě a nyní jsem měl tu čest jej vidět jako lékaře.Děkuji pane doktore.Jarda S
Velmi dobrý odborník na svém místě.Před léty jsem měl tu čest.Pokud máte ortopedický problém mohu doporučit tohoto lékaře jako špičkového odborníka.
Vynikající lékař, citlivý přístup k pacientům, vysoké osobní nasazení nad rámec pracovní doby
Marcela
Souhlasím s již napsaným komentářem. Po létech bolestí- napíchnul a je dobře. Léčení na revma od obvoďáka bylo zcestné. Moc děkuji pane doktore. Ruka funguje.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.