MUDr. Oldřich Jelínek

Ortoped Více

Nový Bor 1 adresa

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

N

Neznám lepšího ortopeda v celém Severočeském kraji.

Chodila jsem k němu řadu let kvůli kyčlím i kolenům, vždy byl pečlivý, akorát člověk musel kousnout, že je to dvoumetrový obr tak trochu od rány a rozhodně si s váma nepude povídat jenom proto, že vy nemáte nic lepšího na práci, stejně od rány je i jeho sestřička. Nicméně největší dojem na mě ale udělal tehdy, když jsem měla v lýtku zánět žil. Zatímco v nemocnici v Lípě mi preventivně píchli heparin a druhý den udělali duplex karotid (negativní) a pak mě poslali k němu na ortopedii s tím, že mám po chůzi v horách asi něco ortopedického, on velmi dobře ortopedickou diagnózu vyloučil (rentgenem a pak pohmatem) a předepsal léky na žíly a bandáž. Borec, třeba by poznal i angínu...

Je to můj PAN!! DOKTOR
Poznala jsem ve svém životě množství lékařů, neb trpím spustou vrozených vad , se kterými si neví nikdo rady!! Doktor O.J. požívá i empirické zkušenosti
gererace našich "babiček", zkušeností generací lékařů, ale i poznatky východní
medicíny a úšpěšně je používá v denní praxi . Bohužel má málo času! Paradoxně se těším na jeho důchodový věk, kdy snad bude mít více času a možností ke zhodnocení
svých vědomostí ,zkušeností, které získal běm života se svými!!! pacienty a zajisté i studiem. Vřele doporučuji!! Není komplexnějšího lékaře!!
Mgr. Alena Vránová

K Mudr.Jelínkovi jezdím víc jak dvacet let,před léty zachránil mé dceři nohu po úraze,mne ošetřuje perfektně a teď se věnuje i vnučce můžu jeho péči jen doporučit

Lidský,odborník

je nejlepší ze všech,vždy pomůže,dobře poradí takže supr

Pan doktor mě operoval halux již před 20-ti lety a pokud mám nějaké trable, vždy se na něj s důvěrou obracím, doporučuji i k vůli jeho pohodovému přístupu k pacientům. Míla Š

Velmi dobrý a vysoký ortoped. Narovná i křivítko.

Je to nejlepší doktor.chodím k němu již 15let a nebýt jeho byl bych již mrzák.Zachránil mi ruku.Vždy pomohl ,at to byl loket, ramena,záda,no prostě je výbornej.

Pan doktor je velice příjemný,ochotný a milý.Jsem s ním velice spokojená.Každému ho velice ráda doporučím.Je prostě nejlepší.