MUDr. Nikol Miseciusová vystudovala Lékařskou Fakultu Univerzity Palackého v Olomouci.
Po ukončení studia pracovala od června 2008 do května 2009 na Očním oddělení Vojenské nemocnice v Olomouci, kde se věnovala práci na ambulancích a lůžkové časti oddělení.
Od roku 2009 do současnosti pracuje v Očním centru Agel v Ostravě – Vítkovicích, kde se věnuje komplexní diagnostické péči na úrovni současných poznatků medicíny, diagnostice a léčbě zeleného zákalu a onemocnění sítnice. Provádí chirurgické výkony v oblasti víček a předního segmentu oka.
MUDr. Nikol Miseciusová je držitelkou Licence České lékařské komory pro výkony samostatné praxe a Specializované způsobilosti v oboru oftalmologie. Je členkou České lékařské komory.

Kurzy:
2009 – VI. Kataraktová škola organizovaná Českou společnosti refrakční a kataraktové chirurgie (problematika chirurgie katarakty - anestezie, incize, kapsulorhexe, fakoemulzifikace a implantace nitroočních čoček včetně praktických nácviků ve wetlabu)
2011 – kurz Neurooftalmologie I a II
2012 – kurz OCT (diagnostika onemocnění sítnice, sklivce a vitreoretinálního rozhraní)
2013 – První pražská glaukomová škola – wetlab chirurgické léčby glaukomu

Fryštatáská 168/32, Karviná 733 01

1. Oční s.r.o.

Zalužanského 15/1192, Ostrava-Jih, Ostrava 70300

• D

Maximální spokojenost. Paní doktorka milá a naprosto úžasná a sestřička taktéž. Vysoká profesionalita, špičkové vybavení a velice laskavý přístup. Moc děkuji

• Oftimcare s.r.o. Jiný  •

Byla jsem velmi mile překvapena návštěvou u paní doktorky. Krásná ordinace, bez čekání. Paní doktorka i sestřička mají velmi laskavý a profesionální přístup k pacientům. Paní doktorka rychle odhalila diagnozu, kterou jiná lekařka řešila 3 týdny a bez výsledku. Více takových lěkařů a sestřiček :)
    Mohu jen doporučit

• Oftimcare s.r.o. Jiný  •

Chodím k paní Doktorce po operacci šedého zákalu, je velice milá, ochotná, nikdy nečekám v čekárně, vše jde jako po drátku, mohu jen doporučit paní doktorku!

Naprosto nestandardně nadstandardní přístup, vše proběhlo ve stanoveném čase, sestřička i paní doktorka byly velice milé a ochotné. Mohu jen a jen doporučit.

• S

Tak by podle mého názoru mělo vypadat jednání lékaře i sestry. Ochota, vstřícnost a milý přístup
    personálu včetně velice příjemné prostředí udělalo z návštěvy lékaře docela zážitek.

• R

Moderní prostředí, profesionální přístup, krátká objednávková čekací lhůta. Určitě u paní doktorky Timkovič zůstanu a všem ji doporučím!

• R

U paní doktorky jsem byla objednaná s dcerkou na vyšetření.Paní doktorka a sestřička jsou velmi milé a profesionální.Krásné a moderní prostředí, objednávkový systém funguje na 100%.Na příští kontrolu se budeme moc těšit.Doporučuji!

• F

Dnes jsem byla s maminkou na očním vyšetření u paní doktorky Timkovič, ve Frýdlantu. Byli jsme překvapení jak z krásného prostředí, tak z velice příjemného přístupu sestřičky a hlavně milém a laskavém přístupu pani doktorky. Je to k nesrovnání s konkurenční amb. na poliklinice. Všem doporučuji a děkuji :-)
    L.P

• I

pídoktorka je velice milá,usměvavá, její přístup ke mě jako pacientovi mě překvapil.Seznámila mě s mou chorobou, s léky,které mám užívat a způsobem léčby.S takovýmto přístupem jsem se v této nemocnici ještě nesetkal.Jen více takových lékařů.

• Dobrý den,

Zdravý člověk má mnoho přání, nemocný jen jedno. Mé jediné přání je takové ,ať je více takových lékařů ,jako je paní doktrorka Nikol Miseciusová.

DĚKUJI , že jste .

s pozdravem Koutný Martin