Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíZkušenosti
M.T.
Paní doktorka je úžasná. Zájem, přístup, empatie, odbornost...za mě jednička s hvězdičkou. Pomohla mi. I sestřička moc milá.
L.N
Po zkusenosti z předeslou lekařkou,jsem přichazela s nervozitou.Sestra otevřela a vše ze mě spadlo,nová,sympatická tvář jiskrici energii a optimismem.Pani doktorka Holíková velmi ochotná,laskavá,vysLechne vas a pomůže.Po letech bolestí,dnes mohu říct že jsem jak bez boleti tak i bez pssychických problémů.Ordinaci doktorky Holikové doporučuji všem,kdo chce pomoct!!Pocit se nedá popsat a pro me je to první lékař ke kterému se těším na návštěvu.Děkuji a vážím ssi vás i sestřičky,takových l
se srdci na pravých mistech a lidským pristupem už moc nenajdete,ale zde ano!Pani doktorka odbornik a velmi šikovná a skušená.doporučuji
KB
Výborná lékařka,velmi příjemná a ochotná a dokáže ulevit nejen tělu ale i duši.Setricka skvělá,velmi příjemná ,ochotná,už jen komunikace s ní vás nabije energii.Velmi příjemná zkušenost.Pani doktorka i její sestřička mají odborné znalosti,empatický přístup.otevrou se dveře a
dýchne na vás svěží atmosféra.Doporucuji
O.K.
Po nedobré zkušenosti s přechozím neurologem je to obrovská změna k lepšímu. Paní doktorka důkladně vyšetří a vše vysvětlí. Moc milé jednání.
Vynikajicí lékařka. Po mnoha letech bolestí, kdy jine i pražské nemocnice mě beze zájmu odbývaly, paní doktorka Holíková mě nechala udelat veškerá vyšetreni, a po dlouhé době, se mi diky její léčbě bolesti zmírnily. Tato lékařka je milá, empatická, soucítí s pacientem, snaží se co nejvíce mu pomoci a i umí vše
vysvětlit a pacienta uklidnit. Plně ji důvěřují.
pickao
Paní doktorka je velmi empaticka, má vynikající schopnost rychle odhadnout, co nejvíce potřebujete, vyslechne vás, pomůže od fyzických bolestí a uklidní na duši. Navíc má smysl pro humor, velmi osvěžující! Doporučuji!!!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.