Národní třída 1959/90, Hodonín 695 01
Josef
Paní doktorka je pro mně velikým zklamáním. Podle hodnocení jsem myslel, že patří k lékařům s lidským přístupem, ale skutečnost je odlišná. Léčení vyrážek a plísní na které je možné předepsat mastičku je dobrá, ale jakmile přijde pacient s větším problémem je to jiná písnička. V mém případě, komplikace po kosmetickém odstranění malého výrůstku. Lékařka odmítla udělat jakékoli vyšetření a dokonce odmítla poslat na odborné vyšetření, s odůvodněním, že nebude řešit problémy, které způsobili jiní. Pacient se zdravotním problémem, se obrací na lékaře, který je zde aby pomohl. V tomto případě, tou tak nebylo, spíše naopak, s novým heslem "co jsem nedostala od pojišťovny zaplaceno to řešit nebudu a ani nepomůžu vás poslat jinam" vás paní "doktorka" vyhodí z ordinace. Lidský přístup a odbornost? :-(
• Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Luboš
V květnu 2018 jsem navštívil ordinaci s kožní vyrážkou. Po dotazu na můj sexuální život, a v té chvíli poměrně ponižujícím vyšetření paní doktorka zapsala obecnou diagnózu (nespecifikovaná pohlavní nemoc) s tím, že uvidíme co řeknou výsledky krve. Po výsledcích krve a vymizení vyrážky asi po týdnu bylo zřejmě to nejdůležitější, že jsem HIV negativní. V březnu 2019 po téměř roční únavě a bolestech končetin jsem si u svého praktického lékaře nechal udělat kompletní krevní testy, a ono ejhle - borelióza. Za mě velké zanedbání péče, doufám, že k paní doktorce už nebudu muset.
A ano, jedna mastička na všechno, to bohužel sedí.• Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o. • Kožní vyrážka •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lucie
Paní doktorka byla hrozně příjemná a hlavně, na rozdíl od jiné paní doktorky, ke které jsem chodila dřív, ale byla jsem s ní nespokojená, mi řekla, co mi je (alergie na slunce). Po týdením užívání léků a mazaní, se mi vyrážka, kterou jsem měla na rukách i nohách, zlepšila a nakonec úplně zmizela.
Jinak u mě velké plus taky za to, že i když měla na internetu napsáno, že ordinuje až od 8:30, neobjednané pacienty začala brát už v 7:30.• Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o. • •
Nem
K pani doktorce chodim roky s ekzemy. Jako alergik je mam od mala. Zacali jsme tak chodit i s dcerou, ktera to zdedila po me. Vzdy nam pani doktorka pomohla a nejen to. Ctyrleta dcera se doktoru boji asi jako vetsina deti, ale u pani doktorky se smeje samozrejme i diky moc prijemne sestricce. Cekaci doba je delsi, ale urcite to stoji za to. Nejenze je pani doktorka odbornice, ktera nam vzdy pomohla a sestricka, ktera se porad usmiva a je moc prijemna, ale jsou to i moc mile damy
Marie Benešovská
Paní doktorka je velmi pozorná k pacientům, její přístup je citlivý a snaží se najít příčinu problému. Doporučuji.
R
renata.nadenickova
Paní doktorka má na všechno jednu mastičku, ať je to plíseň či ekzém, nezabere však ani na jedno. Ordinuje z povzdálí, mrkne a má "jasno". Navíc dlouhé čekací doby, nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velice si pani doktorky vážím, nesetkala jsem se s žádným jiným lékařem, který má takový zájem o pacienta. Její přístup je vždy profesionální, lidský a vždy
dává pacientovi ještě něco navíc. Kousek sama sebe. Je to obdivuhodné, při takovém množství pacientů, kteří všichni čekají od ní pomoc - někdy i zázrak,
kde bere tu sílu.
Vzácná to doktorka! Přeji jí hodně, opravdu hodně zdraví, duševní pohodu, sílu,
štěstí a tu obyčejnou, ale tak vzácnou, radost do každičkého dne.
Ať ta její laskavost stále uzdravuje a těší všechny lidi kolem ní.
Z celého vděčného srdce ji děkuji a přeji všechno dobré.
V tyto krásné vánoční svátky přeji pani doktorce, její rodině a sestřičce
v ordinaci - pokojné a radostné prožití těchto dnů. Ať úsměv malého Ježíška
stále povzbuzuje do všedních starostí. Ať světlo hvězdy z Betléma zazáří
v srdíčku každého z nich a svítí na jejich cestě v novém roce.
S vděčností Pecková V.
tak já jsem s paní doktorkou velmi spokojená. Začala jsem k ní chodit, když se mi objevil nějaký ekzém na rukou, nevím ani z čeho, nicméně.už je dávno pryč. Pak jsem tam začala chodit i se synkem, který má atopycký ekzém-naštěstí jen mírný, ale už i tak se mu to hodně zlepšilo a potíže má v podstatě jen, když se zpotí. Taky jsem tam dovedla svoji mamku, které se po porodu se mnou udělala nějaká bradavice na nose-její kožní dr. jí tehdy řekla, že těhotenství a porod nikomu na kráse nepřidají, co by chtěla-a byla vyléčená. Od té doby se bála už s tím někam jít. Ale paní doktorka to opět vyřešila-mamka má bradavici pryč a chodí už jen na roční kontroly, aby se to hlídalo. Já určitě doporučuji. A čekání - to je u všech doktorů jakékoli specializace. Ale nemyslím si, že by tam byl někdo zbytečně dlouho ve vnitř v ordinaci. Je velice milá, stejně tak sestřička. Já určitě doporučuji. Cokoli nám, ať mně, malému nebo mamce napsala-do dvou-tří dnů bylo po potížích, na kontrole se pak vždy zeptá, jestli léčba vyhovuje nebo to budem řešit jinak. Za mě velká spokojenost.
Asi jsem měla vždy štěstí, ale nikdy jsem v ordinaci nečekala a nikdy jsem nezažila, že by šel někod bokem! Asi je to tím, že jsem se objednávala na později a nehnala jsem se na ráno, kdy bývají ordinace plné - co to taky zkusit??
Jinak si nemůžu stěžovat, pomohla mi se znamínkem i s plísněmi.• • •
Jenda
Mám jenom kladnou zkušenost a pokud jdu k lékaři, musím si udělat čas. Preferuji názor, že lepší je jedna důkladná a poctivá prohlídka jak tři prohlídky v poklusu a odedveří. Opravdu Vám tohoto lékaře doporučuji.