MUDr. Miroslav Blanař

Praktický lékař Více

Ústí nad Orlicí 1 adresa

Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

Lochmanova 904, Ústí nad Orlicí 56201

• T

Znovu a znovu mohu jen doporučit. Jak pana doktora Blanaře tak i paní doktorku Čapkovou a poděkovat za jejich ochotu a péči... a samozřejmě i sestřičkám zdejší ordinace v Ústí nad Orlicí patří velké díky.

• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé Jiný  •

Kdysi dobrý a vyhledávaný lékař, který si nabral příliš mnoho pacientů. Nyní trvalý chaos v ordinaci, 3 i 4 sestry pobíhají, za plentou další pacienti, stále někdo klepe na dveře, není žádné soukromí , jak se pan doktor může plně soustředit na problémy pacientů. Ordinuje se stylem rychle , ať už zavřeš dveře zvenku.

Od ledna jsem poprvé po snad 25 letech vyměnila svého praktického lékaře za MUDr. Blanaře a jenom lituji, že jsem toto rozhodnutí neučinila dříve.Jednání na vysoké profesionální úrovni včetně personálu, navíc velmi příjemný lidský přístup. Díky jeho důslednosti , kdy jsem si přišla pro léky na žlučník ( takto jsem byla navyklá od předchozí prakt. lékařky) mě poslal na další vyšetření kde se zjistilo závažné onkologické onemocnění. Děkuji za jeho důslednost.

• T

Laskavý,odborně na velké úrovni, ochotný vysvětlit cokoli.

• R

Pan doktor Blanař je velice slušný doktor.Jsem u něj již léta,a po předchozích zkušenostech - neměním.Mám k němu velikou důvěru už jen i tím,že mi říká jménem. Nemám pocit dalšího ,, kusu ". Jen tak dál ,pane doktore.Vaše pacientka B.R. Letohrad

Hodnocení změněno moderátorem na dobrý.

• B

S panem doktorem Blanařem jsem zcela spokojená. Vždy vyjde vstříc a mám k němu plnou důvěru. MUDr. Blanaře znám od doby, kdy začal v Ústí nad Orlicí ordinovat a nikdy nebyl žádný problém. Že mi říká jménem, mě vyhovuje, mám dojem upřímnějí komunikace mezi námi.

Ja osobne problem s doktorem nemam a moje matka, otec i babicka, ktere je pres devadesat let take ne. Nestezujeme si. K lidem na navstevy chodi a je prijemny. A pokud se to nekomu nelibi, tak ruku na srdce, i on je clovek a nema pokazde naladu. Ale nesetkala jsem se s tim. Byl vzdy prijemny. Komu se nelibi, tak at od nej odejde. Nikoho nedrzi.

• G

Pan doktor je skvělý. Vždy ochotný, vstřícný s osobním přístupem. Pokaždé hledá tu nejlepší, nejvhodnější cestu jak problém vyřešit.Jsem velmi spokojená a v žádném případě bych neměnila.Více takových doktorů!!!!

• Jsem maximálně spokojený

• R

Ja jsem spokojena. Nevadi me, ze me rika jmenem. A pokud to nekomu vadi, tak at to rekne. Domlivit se da vzdy. A pokud nekomu nevyhovuje, jak tady ctu, tak co mu brani odejit. Ma volbu. Prece nebudu nekde a u nekoho, komu neverim. Ja problem nemam. Kdyz to jde, tak pomuze.